Psiha

Psiha

Proslavite Dan žena uz Meritas mini koncert!

Meritas će na Dan žena predstaviti svoj novi spot u zagrebačkom Bulldogu (u 21 sat), a pridružit će im se Viktorija Novosel i Jelena Radan u malom glazbenom poklonu.

Videospot pjesme “Budi blizu“, baš kao i pjesma koja ga je potaknula, donosi slavlje emocije koja se prepoznaje da bi trajala. U godinama koje prolaze, s mladošću koja poskakuje i sjedinama koje toplinu donose osmijehom izlječenja.

Anita i Meri su odlučile na Dan žena skupa sa Menartom biti domaćicama promocije videospota u zagrebačkom klubu Bulldog. Rada koji slavi emociju i hrabrost ljubavi, emotivnu smjelost koja nam često toliko nedostaje. Iza umjetnosti video stvaranja stoji ekipa Kolektiv Filma, a iza imena skrivaju se ljudi kao što su režiser Andro Krpan, scenaristica Nataša Antulov, art direktorica Marija Tadić i kamerman Danko Vučinović.

Poput scenarija za glazbeni film, ta će večer biti posebno posložena. Baš kako i pristoji danu u kojemu se zbiva, jer, nakon predstavljanja videospota djevojke će s bandom uživo izvesti pjesmu “Budi blizu”, kao i nekoliko najljepših melodija iz njihova opusa. Drugi dio večeri bit će koncertno obilježavanje Dana žena uz gošće večeri: Viktoriju Novosel i Jelenu Radan.

Budite u Bulldogu!

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo