Psiha

Psiha

Punk-rock legenda Sonny Vincent u Zagrebu i Splitu

Legenda američke punk-rock scene, Sonny Vincent, nastupit će 9. veljače u zagrebačkoj Močvari, a dva dana kasnije 11. u splitskom Quasimodu.

Na zagrebačkom koncertu potporu će mu pružiti dva domaća benda koji će se potruditi zagrijati publiku na radnu temperaturu, Dykemann Family i Interzone.

Sonny u Zagrebu predstavlja novi album “Bizarro Hymns” koji je završio krajem prošle godine.

Mnogi ne znaju da se Sonny bavi i snimanjem 16 mm filmova. Najpoznatiji uradak zove se “Mannerquin World“.

Što o tom dijelu svog stvaralaštva kaže Sonny:

“Da, napravio sam poprilično filmova i neki od njih su bili na filmskim festivalima i muzejskim izložbama. Želio bih da imam više vremena time se baviti. Sviđa mi se to i potpuno je različito od stvaranja glazbe i izražajno na potpuno drugačiji način. Uspio sam tijekom godina zadržati kontinuitet u produciranju i radu na filmu ali sam uvijek ‘odvučen’ na glazbenu stranu i onda treba vremena dok ponovo ne počnem raditi na svojim filmovima. Radim na materijalima za DVD ali potrajat će dok se to ne završi”.

Provjerite kako Sonny to radi na njegovoj MySpace stranici: Sonny Vincent.

Karte po cijeni od 65 kuna (80 na dan koncerta) možete kupiti na sljedećim mjestima u Zagrebu: PLANET MUSIC – Ilica 37, ROCKMARK – Berislavićeva 13, KOVAČ – Msarykova 14, DANCING BEAR – Gundulićeva 7, DIRTY OLD SHOP – Tratinska 22, AŽDAJA BOUTIQUE – Gajeva 17, MOČVARA – Trnjanski Nasip bb, PUNKT 13 – Ilica 14, ROUTTE 66 – Paromlinska 47.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo