Ramirez se oprašta od publike - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ramirez se oprašta od publike

Nakon što im je na proljeće izašao četvrti album, “Svijet je lijep”, Ramirez se dogovorom u dobroj volji i korektnim odnosima odlučio na prestanak zajedničkog diskografskog rada.

Prvi koncert oproštajne turneje na kojem se žele pozdraviti i zahvaliti svim fanovima i dragim prijateljima benda održat će se u Zagrebu, u subotu 26. studenog u Tvornici Kulture!

Zadnju postavu benda čine Aljoša Šerić, pjevač i tekstopisac, bubnjar Goran Leka, gitarist Saša Jungić te posljednji pridruženi član, basist Tomislav Šušak. Postavu benda činili su i Ozren Ratković, koji je s bendom bio na prva tri albuma te Mario Radan.

Posljednji album, “Svijet je lijep” najavljen je singlovima “Ti i ja” i “Da li me voli“, a album ljubavne tematike i pozitivnog predznaka donio je mixksstarog i novog zvuka. Album je u ožujku predstavljen u zagrebačkom SAX!-u, a publika je dokazala da ih je željna i da su joj nedostajali u dvije godine, koliko prije toga nisu nastupali. Nakon ljetnih nastupa u Splitu (u klubu O’Hara te na splitskoj rivi), Ramirez nam priprema oproštajne koncerte kojima će podsjetiti na svoje najveće hitove. No, dečke ćemo još svakako viđati na glazbenoj sceni.

Iako su na sceni od 2000. godine kada su nastupali (i pobjeđivali!) na raznim demo festivalima, debitantski album snimili su 2004. godine, kada su se predstavili singlom “Iste cipele” koji je došao do prvih mjesta brojnih ljestvica u Hrvatskoj te postigao zapažen uspjeh.

Nakon toga krenuli su samostalni nastupi po Hrvatskoj, a veliki hit postigla je i ljubavna pjesma “Otjeraj me“.

“Žešći” album “Copy/Paste” izašao je 2006. godine i najavljen singlom “Ništa posebno“.
Album “Divovi i kamikaze” izašao je tri godine poslije i iste godine je spot za pjesmu “Fantastično, bezobrazno” bio zabranjen na svim nacionalnim postajama u Hrvatskoj zbog neprikladnog sadržaja – prikazivanja nasilja, korištenja alkohola te opojnih sredstava. Svoje uspjehe nastavili su nizati singlovima “Učini nešto danas” i “Sedam” koji su odlično prošli na top ljestvicama.

U svakom slučaju, u 11 godina karijere dali su puno – iznenađivali, šokirali, uveseljavali, rastuživali, rasplesavali i raspjevavali slušatelje i publiku! Pozivamo vas zato da se oprostite s Ramirezom upravo tako, jer ovo će biti najveća “oproštaljka” u gradu!

Ulaznice za koncert u prodaji su u sustavu Eventima, a cijena im je 40 kuna u pretprodaji, a 50 kuna na dan koncerta.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo