Remo H. Largo: Sretno djetinjstvo - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Remo H. Largo: Sretno djetinjstvo

Istaknuti pedijatar Remo H. Largo, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i neprekidnom nadopunjavanju prvoga izdanja ovog priručnika, napisao je sasvim drukčiju knjigu.

Njegovo temeljno polazište nisu idealni napredak djeteta ili strogo utvrđeni odgojni principi. On svako dijete promatra zasebno u njegovoj jedinstvenosti. Takvim će pristupom prije svega nastojati potaknuti razumijevanje roditelja i odgajatelja za raznolikost dječjeg ponašanja kao i za raznolike biološke predispozicije svakog djeteta.

kKnjiga Sretno djetinjstvo već dugo je klasik među priručnicima o odgoju i razvoju djece, a ubraja se u rijetke knjige koje roditeljima uvijek trebaju. Ovo je najnovije i u potpunosti prerađeno izdanje bestselera za svakog roditelja.

Bilješka o autoru:

Remo H. Largo je poznati njemački pedijatar koji je ovim priručnikom revolucionarizirao pristup odgoju djece u Njemačkoj pomogavši roditeljima da ne budu neprekidno zabrinuti jer njihovo dijete ne napreduje prema statističkim tablicama koje donose ostali priručnici ovoga tipa. Individualizirani i jedinstveni pristup djetetovom razvoju i s time usklađene upute o njezi i podršci koja je svakome djetetu potrebna u prve četiri godine života, učinili su ovaj priručnik jednim od najprodavanijih te vrste u Njemačkoj. Sada ga Mozaik knjiga donosi i hrvatskim čitateljima.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo