Rundek Cargo Trio stiže u Zagreb! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Rundek Cargo Trio stiže u Zagreb!

Nakon više od godinu dana, Darko Rundek, Isabel i Dušan Vranić vraćaju se u Zagreb, a za novi susret sa zagrebačkom publikom odabrali su Vip club, 11. i 12. travnja za samo 100 posjetitelja po večeri. Trio će vas jazzerski slobodno, svaku večer novim putem provesti kroz riznicu neprolaznih, sadašnjih i budućih Rundekovih pjesama.

“Neka svi koji stignu na vrijeme kupiti ulaznicu budu spremni na jedinstvenu glazbenu pustolovinu“ – poručuje vam Trio.

Darko RundekRuke, Plavi avion, Apokalipso, Šal od svile ili Kurdistan samo su neki od naslova koje ćete sredinom travnja moći uživo slušati u Vip clubu, u izravnom dodiru s glazbenicima, katkad i sami sudjelujući u izvedbi. Osim toga, kako je Rundek Cargo Trio upravo u fazi istraživanja terena za novi album, može vam se dogoditi da budete prvi koji su čuli neke sasvim nove “komade”.

Neobičnu notu cijelom programu sigurno će dati i sam Rundek, inspiriran trenutnim boravkom u Indiji. U Zagreb će doći pun dojmova iz jedne od najduhovnijih zemalja svijeta. “Skraćenica V.I.P. u našem će slučaju značiti It is Very ImPortant to be there, a ne very important person“ – istaknuo je Rundek povodom najave travanjskih koncerata.

Ekskluzivni koncerti u Vip clubu, koji su zamišljeni kao bliska druženja s publikom, trajat će preko dva i pol sata, sa jednom ili dvije stanke u kojima ćete moći susresti glazbenike. Svaki će posjetitelj imati svoje sjedeće mjesto uz stol. Glazbeno putovanje kreće polijetanjem “Plavog aviona“, a ruta će zavisiti o inspiraciji posade i raspoloženju putnika. Moguće destinacije pokrit će širok teritorij od Haustora, preko solo albuma i Cargo Orkestra sve do dalekih egzotičnih zemalja.

lNakon brojnih inkarnacija i projekata, Darko Rundek i dalje uspješno nastupa u formi Trija pa ćemo opet moći uživati u jedinstvenom zvuku i vatrenim solima Isabel na violini te nevjerojatnoj Ducinoj (Dušan Vranić) sposobnosti da, često istovremeno, vlada klavirom, harmonikom, udaraljkama i elektronikom dok mu se glas izvija i zvoni. Njihova glazbena istraživanja sjedinila su se na albumu “Plavi avion“ u izdanju Menarta, gdje su inspirirani različitošću i potragom za novim formama stvorili glazbeno remek djelo od 12 pjesama. Njihovo putovanje se nastavlja; ne propustite biti dio te zanimljive i jedinstvene priče.

Glazbena postava u Vip clubu: Isabel – električna violina, Darko Rundek – gitare, ukulele, loopovi, glas i Dušan Vranić – klavir, udaraljke, harmonika, sampleovi, neobični instrumenti i glas.

Informacije o ulaznicama bit će poznate najkasnije do kraja tjedna!
U prodaji će biti i ograničen broj posebnih paketa ulaznica + majica.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo