Sade stiže 21. studenog u zagrebačku Arenu! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Sade stiže 21. studenog u zagrebačku Arenu!

Zahvaljujući senzacionalnim recenzijama medija te fantastičnim reakcijama publike na nedavno završenu turneju Sade Adu je najavila nove “live” nastupe u sklopu svjetske turneje već ove jeseni.

Tako će uz nastupe koje će održati u Njemačkoj, Švicarskoj, Danskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj i Mađarskoj nastupiti i u Areni Zagreb 22. studenog 2011. Prodaja ulaznica kreće u srijedu 29. lipnja u 10 sati na svim prodajnim
mjestima Eventima. Koncert je sjedećeg tipa pa će u prodaju biti
pušteno samo 12 000 ulaznica.

jZa nove nastupe obožavatelji se mogu pripremiti uz novi, netom izišli album “The Ultimate Collection” koji uključuje 29 hitova te tri nikada objavljene pjesme u izvedbi osebujne pjevačice Sade Adu.

Sade Adu vratila se sa svojim bandom ovoga proljeća na pozornice i do sada su nasupili u 21 gradu pred više od 150.000 obožavatelja. Koncerti su nerijetko opisani kao dva sata čarolije u kojima vodi svoje obožavatelje na putovanje bezvremenskih hitova, od svima poznatog hita “Smooth Operator” pa do blues balada “Izebela”, uključujući i pjesme sa svojeg najnovijeg albuma “Soldier of Love” koji se tjednima zadržavao na prvom mjestu top lista prodaje diljem svijeta. Poznata po svojem jedinstvenom bezvremenskom zvuku, Sade Adu je doživjela fenomenalan uspjeh na međunarodnoj sceni u posljednjih dvadeset sedam godina karijere. Uz to što očarava svojim vokalnim mogućnostima, njezini nastupi uključuju i prekrasne vizuale Sophie Muller.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri Sade i njezin bend osvojili su do sada četiri Grammyja.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo