Sajam cvijeća Floraart od 30. svibnja na Bundeku! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Sajam cvijeća Floraart od 30. svibnja na Bundeku!

Iduće srijede na jezeru Bundek otvara se tradicionalna izložba cvijeća Floraart, koja će trajati do nedjelje. Održat će se na više od 30 hektara otvorenog i 2 tisuće četvornih metara zatvorenog prostora, svaki dan od 9 do 21, a ulaz će biti besplatan.

kBit će priređene izložbe ukrasnog bilja, umjetnog i prirodnog rezanog cvijeća, opreme za uređenje vrtova i dječjih igrališta, ukrasne keramike i ostalog. Od posebnih događaja najavljeno je natjecanje Srednjih poljoprivrednih škola, natjecanje Hrvatskog kupa florista te projekt Lijepa naša Sava kom je cilj zaštita i promocija rijeke Save.

Direktor Zrinjevca, Igor Toljan rekao je da je prošlogodišnji Floraart posjetilo oko 150 tisuća ljudi i dodao: Očekujemo do sada prijavljenih 149 izlagača iz Hrvatske, 10 inozemnih izlagača. Broj izlagača je u okviru svih dosadašnjih godina. Očekivali smo čak i manju posjetu, ali, evo zahvaljujemo se svima koji su prepoznali ovu manifestaciju i prijavili se i ove godine i odlučili se okušati kako u prikazivanju svojih dostignuća tako i u takmičarskom dijelu.

Ovogodišnji Floraart stajat će oko 3 milijuna i 200 tisuća kuna, 10 posto manje nego prošlogodišnji koji je stajao 3 milijuna i 600 tisuća kuna.

 

Izvor: Radio Sljeme

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo