Psiha

Psiha

Sandra Bagarić snimila spot za pjesmu “Ja ljubim…”

Sopranistica Sandra Bagarić upravo je završila sa snimanjem svog novog video spota za evergreen “Ja ljubim…”, pjesmu koja ju je nadahnula da po njoj nazove svoju nedavno započetu koncertnu turneju.

U režiji Darija Godiča i tima Cinematix Produkcije, spot je sniman na nekoliko lokacija – na daskama zagebačkog kazališta Komedija u Sandrinom domaćem ambijentu, na koncertu kojeg je prije nekoliko tjedana održala u Karlovcu, u kazalištu Zorin dom, a završni kadrovi snimani su u prostorijama Hrvatskog glazbenog zavoda.

Uz Sandru, u spotu se također pojavljuje i pijanist koji je ujedno njezin suprug i pratnja na turneji “Ja ljubim…” Darko Domitrović. U sklopu ove turneje su u proteklih šest tjedana zajedno održali sjajne koncerte u Umagu, Virovitici, Karlovcu, Našicama i Vukovaru. Uz neizostavnu pjesmu “Ja ljubim…” (V.Dunajevski/S.Strahov), program s kojim se Sandra predstavlja u sklopu ove turneje doista je glazbena poslastica koja objedinjuje evergreene, songove iz mjuzikala i operetne napjeve i to baš one koje sama Sandra ponajviše voli izvoditi.

Sandra Bagarić

“Nastavak turneje slijedi u veljači, mjesecu kada se obilježava Dan zaljubljenih, a uz Darka i mene, na nekoliko valentinovskih koncerata pridružit će nam se i Martina Tomčić“, otkrila je Sandra.

Operetna diva prštala je od energije i u 22 sata kada je stala pred kameru radi završnih kadrova spota, šminkala se i obukla – sama, jer je tako, naglašava, najbrža!

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo