Psiha

Psiha

Silente predstavljaju debitantski album svirkom u Tvornici

Album “Lovac na čudesa”, koji je producirao Nikša Bratoš, izlazi 28. listopada pod okriljem Aquarius Recordsa i IDM Musica.

Silente, pop-rock bend iz Dubrovnika koji je u manje od godinu dana stekao respektabilan broj obožavatelja i postao sedmorka o kojoj se naveliko priča u Zagrebu predstavit će svoj debitantski album “Lovac na čudesa” u četvrtak, 21. studenog u malom pogonu Tvornice kulture.

Album “Lovac na čudesa”, koji je producirao Nikša Bratoš, izlazi 28. listopada pod okriljem Aquarius Recordsa i IDM Musica.

Silente su na sebe skrenuli pažnju već prvim singlom “Terca na tišinu” (do danas preko 472.000 pogleda!), a zatim i aktualnim singlom “Još jednom“. Bend predvode braća Karamehmedović – Sanin i Tibor – koji potpisuju tekst i glazbu, a osim njih tu su Doris Kosović (vokal), Lorena Milina (violina i vokal), Ana Vlainić (violina i vokal), Šimun Končić (klavijature) te Ivuša Gojan (bubnjevi). Prepoznao ih je redatelj i glumac Dejan Aćimović koji je snimanjem videospotova za pjesme “Terca na tišinu” i “Još jednom” pomogao da izađu iz dubrovačkih okvira i pridobiju pažnju publike i medija. “Terca na tišinu” nekoliko tjedana boravi i na vrhu Službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova Instituta hrvatske glazbe.

Silente su proteklo ljeto proveli iznimno radno, što zbog snimanja albuma, a tako i brojnih nastupa. Upravo su proteklog vikenda nastupili u Šibeniku, a prije toga i u rodnom Dubrovniku, u parku Orsula.

Ulaznice su u prodaji putem sistema Ulaznice.hr te u Aquarius Music Shopovima na adresama Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar – kneza Branimira 29. Cijena ulaznice je 40 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan koncerta.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo