Psiha

Psiha

Sinkro plivačice snimile atraktivan podvodni kalendar za 2011. godinu!

Poput pravih morskih sirena proteklih su dana članice kluba sinkroniziranog plivanja Mladost iz Zagreba snimile atraktivan podvodni kalendar za 2011. godinu.

lPo prvi puta u Hrvatskoj je ispod površine vode snimljeno dvanaest atraktivnih fotografija koje otkrivaju čari ovog prekrasnog olimpijskog sporta s dugom tradicijom u Hrvatskoj. U glavnim su se ulogama našle profesionalne plivačice.

“Iznimno nam je drago da smo što smo uspjeli napraviti još jednu posebnost. U suradnji s fotografom Marijanom Radovićem nastale su atraktivne i prekrasne fotografije naših sinkro plivačica. Nakon nastupa na otvaranju Europskog vaterpolo prvenstva koji je nedavno održano u Zagrebu djevojke su nastavile raditi istim tempom, a jedan od rezultata napornog rada je i ovaj kalendar. Drago mi je da se ovaj Olimpijski sport ponovno počeo buditi u Hrvatskoj”, izjavila je ususret promociji kalendara Tamara Smetko Martinov, glavna trenerica kluba HAKSP Mladost.

Fotografije za kalendar snimio je Marjan Radović, veliki format kalendara uredio je Luka Duplančić, dok je mali format izradio Vanja Zadravec Smetko.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo