S.J. Watson: Prije nego što zaspim - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

S.J. Watson: Prije nego što zaspim

Psihološki triler novog književnog otkrića, britanskog pisca S. J.-a Watsona, mnoge je oduševio i velikom se brzinom vinuo u vrh najčitanijih naslova u svijetu. Prodan je u više od 4 milijuna primjeraka, a snima se i njegova filmska inačica s Nicole Kidman i Colinom Firthom u glavnim ulogama.

Naša sjećanja nas definiraju. A što bi se dogodilo kad bismo ih izgubili svaki puta kada zaspimo? Dobrodošli u Christinin život.

Christine se budi svako jutro u nepoznatom krevetu s nepoznatim muškarcem. Pogleda se u ogledalo i ugleda nepoznato lice žene srednjih godina. I svako jutro muškarac kraj kojeg se probudila mora joj objasniti da je on Ben, njezin muž, da ona ima više od četrdeset godina i da je strašna nesreća koja se dogodila prije dva desetljeća uništila sposobnost njezina uma da stvara nova sjećanja.

I svakog dana telefonski poziv dr. Nasha, neurologa koji tvrdi da provodi terapiju s Christine bez suprugova znanja, usmjeruje je na njezin dnevnik, skriven u stražnjem dijelu ormara. U posljednjih nekoliko tjedana, Christine je bilježila sve svoje dnevne aktivnosti – pisala je o uplakanim jutrima s Benom, seansama s dr. Nashom, bljeskovima sjećanja iz svoje prošlosti – i čitajući te stranica dnevnika ponovno je saznavala činjenice o svom životu, ono što joj je prepričavao suprug o kojem je potpuno ovisila. Što je više toga zapisivala, to je imala više pitanja. Kakav joj je bio život prije nesreće? Zašto ona i Ben nisu imali dijete? Što se dogodilo s njezinom najboljom prijateljicom? Kakva je točno bila nesreća koja je uzrokovala takav potpuni gubitak pamćenja?

Psihološki triler novog književnog otkrića, britanskog pisca S.J. Watsona,
mnoge je oduševio i velikom se brzinom vinuo u vrh najčitanijih naslova u
svijetu. Prodan je u više od četiri milijuna primjeraka, a snima se i njegova filmska
inačica s Nicole Kidman i Colinom Firthom u glavnim ulogama.

Nakladnik: VBZ

K. P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo