Psiha

Psiha

Skini novi singl Svadbasa – besplatno!

Pjesma “Još” novi je singl grupe Svadbas skinut s istoimenog albuma objavljenog u veljači i više puta istaknutog kao jedan od kandidata za album godine.

Divna dvodjelna balada svojom će dubokom emocijom, sjajnim refrenom, netipičnim kosturom i aranžmanom te divljim završetkom ući na popis najneobičnijih singlova unazad puno vremena, ali Svadbas ionako nikad nisu bili tipičan bend. Snen, pomalo zimski ugođaj iz prvog djela pjesme u nastavku se potpuno mijenja, diže tempo, skače i razbija sve oko sebe u autorskom djelu u kojem se Pavlu Miholjeviću i Juri Ferini pridružuje Ante Perković.

Režija spota došla je, dakako, u ruke Radislavu Jovanovu Gonzu koji je uprizorio već tri pjesme sa albuma “Još” – “Gubimo”, “Daj” i “Tvoja”. Spot je sniman sredinom listopada u okolici Zagreba, a premijera mu se očekuje ovih dana.

Svadbas

Do tada će “Još” zaživjeti u domaćem radijskom eteru, a tome će svakako pridonijeti besplatan download pjesme koja se od danas može skinuti sa Soundclouda Svadbasa.

Paralelno sa singlom, spotom i downloadom Svadbas će nastupiti na velikom partyju Fakulteta političkih znanosti koji će se održati u zagrebačkoj Tvornici kulture 7. studenog kada će uz njih nastupiti ABOP i Pips, Chips & Videoclips.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo