Psiha

Psiha

Skinite novi album Gustafa Kanibalkanska

Izdavačka kuća: Spona Digital / Artistra
Godina izdanja: 2013.

Nakon što su napravili svojevrstan presedan u promocijskom procesu novog diskografskog izdanja, ponudivši ga prvo parcijalno putem interneta, a onda u cjelini u vidu nosača zvuka najširoj javnosti u suradnji s Jutarnjim listom, Gustafi s početkom 2013. kreću u napad na radijski eter. Pred vama je kompletan album “Kanibalkanska“ (u mp3 i wav formatu) koji sadrži 14 novih pjesama jednog od rijetko unikatnih domaćih etno-rock sastava i istinske istarske glazbene institucije – Gustafa.

Iako je album mahom plesnog karaktera (kako Gustafi vole reći – psychodisco orijentacije), on ipak predstavlja iskorak u njihovom dosadašnjem radu I svakako će trebati nešto zahtijevniju i drugačiju publiku od one “Brkica/Žminjka“. Kao i višestruko preslušavanje da bi se savladalo sve njegove nivoe. Na živim svirkama će to biti lakše jer Gustafi i dalje nose onu magiju i energiju koja pospješuje brzinsko razumijevanje i potiče direktno usvajanje pjesama.

MP3 download albuma:

http://spona.us4.list-manage.com/track/click?u=e68fc1a743acf8a26790e8933&id=4bfc35e4f1&e=1b1dae5fdb

WAV download albuma:

http://spona.us4.list-manage.com/track/click?u=e68fc1a743acf8a26790e8933&id=b7261aae27&e=1b1dae5fdb

Gustafi su na ovom albumu bili: Edi Maružin, Čedomir Mošnja, Dino Kalčić, Edin Pecman, Boris Mohorić, Alen Bernobić, Nikola Bernobić, Romano Hantih, Teo Pokrajac i Barbara Munjas.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo