Psiha

Psiha

Slavimo 9. rođendan i darujemo vam 60 bonova za jesenski detoks!

Shutterstock

Portal Ordinacija.hr slavi svoj 9. rođendan i tom vas prigodom nagrađujemo sa 60 poklon bonova u vrijednosti od 500 kuna za stručno savjetovanje prilikom kojeg ćete otkriti koji čimbenici negativno utječu na vaše zdravlje i izgled te uz savjete stručnjaka saznati na koji način detoksikacijom možete polučiti najbolji rezultat i na kojim područjima je najpotrebnije započeti čišćenje.

Detoksikacija je najprirodniji i najučinkovitiji postupak za poboljšanje zdravlja, izgleda i unutarnjeg osjećaja. Kako najučinkovitije započeti s detoksikacijom i ne propustiti važne korake za optimalan rezultat.

Detoksikacija je mnoge potaknula da započnu s novim stilom života, da se više posvete sebi i unaprijede svoje zdravlje, izgled i unutarnji osjećaj.

Detoksikacija oslobađa od toksičnih zaostataka, vraća tijelo, um i duh u uravnoteženo stanje te podržava i jača vlastite snage za čišćenje, regeneraciju i oporavak. Ž elimo li biti zdravog i njegovanog tijela, svježeg i bistrog uma i slobodnog duha, nužno je pomiriti razlike užurbanog života i načina života prije, sanirati toksična oštećenja i razvijati zdrave životne navike – a u tome vam pomaže holistička detoksikacija. Da bi uz detoksikaciju postigli maksimum, važno je razumjeti mehanizme, slijediti određena pravila i odgovarajući detoksikacijski plan.

Najvažnije je djelovati tamo gdje postoji potreba

Uz stručno savjetovanje i procjenu početnog stanja, razotkrijte čimbenike koje negativno utječu na vaše zdravlje i izgled. Kroz prilagođeni upitnik i razgovor sa stručnjacima s višegodišnjim iskustvom u vođenju detoksikacije, saznajte kako i na koji način detoksikacijom možete polučiti najbolji rezultat i na kojim područjima je najpotrebnije započeti čišćenje.

U Origo Centru vas savjetuju, izrađuju detoksikacijski plan i vode vas kroz sve faze detoksikacije, kako bi na siguran način i najkraćim putem došli do željenih rezultata. Uz naš rođendanski poklon bon, osigurajte prvi korak na tom putu i osvježite se uz detox tretman prema vašim potrebama i prioritetima uz stručno vodstvo.

Holističkim pristupom i specijaliziranim detoksikacijskim tretmanima, unaprijedite zdravlje tijela, uma i duha.

Ispunite formular, napišite potrebne podatke i odgovor na pitanje. Imena sretnih dobitnika saznajemo za 10 dana!

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo