Slavonski Brod: dođi na stand-up komediju Željka Pervana! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Slavonski Brod: dođi na stand-up komediju Željka Pervana!

U sklopu svoje mini turneje po Hrvatskoj, a i šire, Željko Pervan dolazi u Slavonski Brod oraspoložiti sve ljude dobre volje.

Predstava će se održati u Kazališno-koncertnoj dvorani “Ivana Brlić-Mažuranić”, u četvrtak, 19. svibnja 2011. godine s početkom u 19,30 sati. Požurite, i svoje ulaznice kupite u pretprodaji u Brod-turistu i caffe baru “Gem” u Slavonskom Brodu.

U svojoj stand up komediji “Na rubu Europe”, Pervan se dotiče svih aktualnih polemika oko ulaska u EU, a začin ovog beskrajno duhovitog stand upa su i sve aktualne teme hrvatskog društva, koje muče malog čovjeka.

“Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena” tvrdi majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan, koji u svojoj izvedbi ne ostaje dužan ni umirovljenicima, ženama, muškarcima, političarima, sa svima zbijajući šale i kroz tu svoju optiku prikazujući u biti stvarnost kakva ona jest.

Željko Pervan nam tako i ovom svojom stand up komedijom pokazuje kako se sjajne stvari čine i bez mnogo love, ali s gomilom entuzijazma i nadasve jedinstvenim talentom. U svojoj dugotrajnoj karijera urednika, voditelja, zabavljača, Pervan nam je darovao neke od najzabavnijih radijskih i televizijskih formata – Malu školu loše glume, kviz Kalamburgud, Večernju školu, Malo morgen, Pervanovo, Obećanu zemlju i kviz Uzmi ili ostavi!

Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima. No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice! Stoga ne propustite novu hit stand up komediju Željka Pervana “Na rubu Europe””

Zabava i sat i pol neprekidnog smijeha za sve generacije publike su zajamčeni!

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo