Psiha

Psiha

Slušajte Radio Luksemburg u boji!

Kada bi se stavilo na papir sve što je prethodilo stvaranju albuma prvijenca Radija LuksemburgRadio Luksemburg u boji” dobili bismo literarni uradak po uzore na one ruske iz 19. stoljeća.

Putovanje je započelo u Zagrebu još prije četiri godine, a završilo čak preko oceana. Singlovi s albuma za to su vrijeme zasluženo osvajali visoka mjesta na svim top listama radio postaja – sigurno vam iz glave još ne izlazi hit singl “Ako nemam te” .

Album je sniman pod budnim okom producenta Srđana Sekulovića Skansija koji, osim producentske uloge, na albumu ima i punopravan status člana banda te autora. Nakon prošlogodišnje selekcije pjesama i prvih snimaka, album je miksan tijekom 2011. u NLO studiju Zagreb. Tijekom tog razdoblja band je snimao materijale, ali i djelomično promijenio postavu, pa čak i ime banda.

Trnoviti put do zvijezda odveo ih je i u Ameriku. Tamo je album prošao finaliziranje i mastering u najboljim studijima Bostona (SAD) kod Jay Frigoletta, koji je iskustvo stekao radeći s velikanima poput Alice in Chains, Black Eyed Peas, Oasis, INXS i mnogim drugima. Radio Luksemburg je na albumu ugostio i Davorina Bogovića na pjesmi “Idu dani”.

Nakon te suradnje na pred singlu, uslijedio je bum s možda najemitiranijom pjesmom 2011. godine – “Ako nemam te”. Status ljubimaca radijskih etera potvrdili su i aktualnim singlom “Tvoje boje“.

Album “Radio Luksemburg u boji” sadrži 10 pjesama pretežno ljubavne tematike, a članovi benda su objasnili svoje razloge:

“Takav nam je materijal bio neophodan za pravdanje naših izostanaka s kućnih ognjišta za vrijeme priprema i snimanja te kao takav može nam poslužiti kao materijalni dokaz u eventualnim brakorazvodnim parnicama kao alibi, a svima vama ostalima nadamo se da će služiti samo za ugodno slušanje”.

Radio Luksemburg: Radio Luksemburg u boji

1. Tvoje boje
2. Ovo nije pjesma ljubavna
3. Mene to ne zanima
4. Ako nemam te
5. Korekcija
6. Hrabri se ne lome
7. Kad sam te poljubio
8. Snovi
9. Idu dani
10. Fajrunt

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo