Stand-up komičar Dylan Moran dodao još jedan nastup u Zagrebu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Stand-up komičar Dylan Moran dodao još jedan nastup u Zagrebu

Bila su dovoljna svega dva tjedna usred ljetne sezone da Dylan Moran uz svoj standardni opis – komičar, pisac, glumac i producent – doda i naziv “čudotvorac“. Točno dva tjedna trebala su komičaru čiji najpoznatiji sitcom “Black Books“ nikad nije prikazan na hrvatskim TV-ekranima da osvoji hrvatsku publiku i rasproda ulaznice za svoj prvi stand up nastup u Hrvatskoj – 4. listopada. Mala dvorana Lisinski očito je premalena za sve ljubitelje vrhunskog humora!

Čudo koje je Dylan izveo prvenstveno zahvaljujući Internetu, sheranju i smijehu natjeralo je organizatore da vam pruže dodatnu priliku za uživanje u nastupu ovog briljantnog irskog stand-up komičarima. Novo druženje s Dylanom Moranom, u sklopu turneje “Yeah, Yeah“ organizirano je za subotu, 5. listopada u 20 sati, ponovno u maloj dvorani Lisinskog. Ulaznice se u internetskoj prodaji Ulaznice.hr, a na blagajni Lisinskog možete ih kupiti (ako ih još bude) od 2. rujna.

Za sve vas koji još niste upoznali Dylana predstavit ćemo vam britkog, mrzovoljnog, rasčupanog i šarmantnog komičara. Njegov show s turneje “Yeah, Yeah“ prati neke apsurde života koji su vezani uz djecu, starenje, međusobne odnose, religiju. Već su ga vidjeli Irci, Britanci, Skandinavci, Amerikanci, Australci, Novo Zelanđani, Rusi, a neposredno prije vas će ga gledati Česi i Austrijanci.

U Britaniji Dylan Moran je najpoznatiji kao irski alkoholičar Bernard Black, zvijezda TV-serije “Black Books”.

Osvojio je prestižne nagrade: Perrier s edinburškog Fringe komičarskog festival, BAFTA, Brončanu ružu Montreuxa. Najpoznatiji filmovi u kojima je glumio su “Shaun of the Dead” i “Run Fat Boy Run”, a ove godine ste ga mogli gledati i u punk komediji “Good Vibrations/Dobre vibracije” prikazanoj u sklopu glavnog programa Motovun film festivala. Stand up turneje njegove predstave Čudoviste 1 i 2, Like Totally, Što je ovo i Yeah, Yeah zacementirali su Dylanu Moranu reputaciju pomalo neurednog kovača riječi i zaradili mu titulu “Oscara Wilda komedije”.

Ne propustite! Jesen u Lisinskom počinje smijehom!

U ostvarenju Dylanovog čuda svesrdno su pomagali organizatori: program “London Calling Comedy”, koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i agencija Mick Perin Worldwide, a PR-om se bavio Aquarius Records. Svi navedeni, krivi su i po optužnici da su u ožujku organizirali rasprodan nastup britanske komičarske megazvijezde – Eddieja Izzarda. Svi krivci će se i dalje truditi da u Hrvatsku dovedu najbolje stand-up predstave!

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo