Stefanovski i i Emanuel najavili druženje s obožavateljima - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Stefanovski i i Emanuel najavili druženje s obožavateljima

“U Zagrebu su nas protekle godine tako lijepo svi dočekali, bio je to jedan od naših najboljih koncerata! Baš iz tog razloga ove godine nakon koncerta želimo izaći među našu publiku, potpisivati CD-e i naravno, družiti se”, poručio je ususret koncertu Kraljeva žica u Zagrebu Tommy Emmanuel.

Sve je spremno za koncert trojice virtuoza na gitari Tommyja Emmanuela, Vlatka Stefanovskog i Stochela Rosenberga koji u ponedjeljak, 29. travnja nastupaju u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Trojka se ovih dana susrela u Beogradu gdje intenzivno vježbaju i slažu novi repertoar s kojim će ponovno iznenaditi publiku u Lisinskom, a otkrili su i da sve obožavatelje Kings of Strings nakon koncerta očekuje i druženje!

“U Zagrebu su nas protekle godine tako lijepo svi dočekali, bio je to jedan od naših najboljih koncerata! Baš iz tog razloga ove godine nakon koncerta želimo izaći među našu publiku, potpisivati CD-e i naravno, družiti se. Svakako nam dođite!”, poručio je ususret koncertu Kraljeva žica u Zagrebu Tommy Emmanuel, a zajedno sa Stefanovskim poslao je i video poruku fanovima u Hrvatkoj!

Za koncert od kojega nas dijeli još svega nekoliko dana preostao je još samo manji broj ulaznica po koje valja požuriti na blagajnu dvorane Lisinski ili ih nabaviti putem sustava Eventim!

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo