Psiha

Psiha

St!llness će prodrmati Tvornicu na petak 13.

Nakon turneje po Francuskoj i Njemačkoj, St!llness će prodrmati Zagreb!

Dvije i pol godine nakon hvaljenog albuma “Globalno zatupljenje: paket za preživljavanje” ST!LLNESS je u vlastitoj produkciji zaokružio novi studijski projekt, najavljen singlom i video spotom “Moja generacija”. Album “ST!LLNESS” s deset novih pjesama pojavit će ovih dana u izdanju Menarta, a prvu provjeru pred zagrebačkom publikom imat će na koncertu u velikom pogonu Tvornice kulture u petak 13. travnja.

Uigrana ekipa koju čine Ivan Jurić – Yuri (vokal), Ante Ljubičić Experience (gitara), Davor Barišić – Dado (gitara), Daniel Vignjević – Moco (bas), Mario Validžić – Vale (bubnjevi), Ognjen Zečević – Musa (klavijature, sampler), Krunoslav Kobeščak – Kobi (udaraljke) i Robert Martinović – Robi (sound, efekti) prije zagrebačkog koncerta zaputila se na turneju po Njemačkoj i Francuskoj, kako bi dodatno izbrusila svoj prepoznatljivi crossover hip-hopa, reggaea, jungle-punka i funk-rocka.

Stillness

Uz pjesme s nestrpljivo iščekivanog trećeg albuma (“Moja generacija”, “Strah”, “Terapija”, “Sad i ovdi”, “Ludilo”, “Iluzije”, “Energija” i “Samo još jedan blues”), na koncertnom repertoaru nalaze se mnogo puta provjereni stari favoriti (“Vatra je đava”, “Banana Split”, “Egoskopija”, “Katarza”, “Blues za moju majku”, “Guzotres”, “Džungla”, “Digni glas”) s kojima će ST!LLNESS dobro prodrmati Tvornicu kulture.

Koncert počinje u 21 sat svirkom svirkom reggae/ska benda Cirkus iz Poreča, dok će se ST!LLNESS popeti na pozornicu u 22 sata. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po 45 kuna, a na dan koncerta po 60 kuna.

Novi album ST!LLNESS će se naći u prodaji upravo na koncertu u Tvornici, a ovim putem vam ST!LLNESS ekskluzivno predstavlja pet pjesama s albuma kojim ćete se za zagrijati za koncert:

1.
Strah  
2. Terapija   
3. Iluzije     
4. Ludilo
5.
Ljudi

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo