Psiha

Psiha

Teretana, trčanje? Evo kako poznate Hrvatice održavaju liniju

Instagram

Kažu da se na tjelovježbu lako navući, a ove zgodne Hrvatice pravi su primjer toga

Antonija Blaće u posljednje vrijeme zaista ima zavidnu figuru koju je isklesala uz privatne trenere u teretani. Svoju je Instagram publiku često častila motivacijskim fotografijama i porukama, a ako je suditi po tome kako sada izgleda, sebe je očito uspjela motivirati! Bravo, Antonija!

Nevena Rendeli nedavno je rodila preslatke blizanke, a sve do visokog stupnja trudnoće vježbala je. Naravno, sve su to bile lagane vježbe za trudnice, a ona je odlučila ostati u formi sve do zadnjeg trenutka. Sada ima pune ruke posla, a umjesto fotki iz teretane, sad na njenim društvenim mrežama gledamo slatke muke novopečenih roditelja. 

Ana Gruica je pravi primjer fitness gurua. Ova je glumica i diplomirala je na Kineziološkom fakultetu, a obožava trčati po splitskom Marjanu i ići u teretanu. 

Ovo je ljeto tjelovježbu iz teretane prebacila na otvoreno i naravno o svemu nas obavještavala na Instagramu.

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin može dobiti nadimak superžena jer na njenom Instagramu nalaze se videi koji će vas natjerati da se zapitate: “Kako si to uspjela?!” Često vježba s utezima u teretani pa ne čudi da ima zavidne mišiće. 

N.C.

Foto: Instagram

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo