Terme Tuhelj nude više... - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Terme Tuhelj nude više…

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se pridružite u Svijet uspješnih gdje su tradicija i vrhunska usluga jamstvo vaše uspješnosti u budućnosti.

U svibnju ove godine Terme Tuhelj otvaraju moderan kongresni centar i novi hotel s 4* gdje s lakoćom možete spojiti užitak i posao. U novom kongresnom centru 4* očekuju vas dvije polivalentne dvorane opremljene najsuvremenijom opremom od kojih će jedna moći prihvatiti 150, a druga 350 osoba.

Obje kongresne dvorane bit će djeljive u tri manje te će imati prirodni izvor svijetla, vanjsku terasu s wellness vrtovima i amfiteatar na otvorenom. Coffee break u prirodi bit će idealno mjesto za predah od poslovnih obaveza.

Terme Tuhelj

Novi hotel 4* pruža udobnost u 264 sobe vrhunske kvalitete i udobnosti od kojih je 126 komfornih soba u novom dijelu objekta 4* i 138 novoobnovljenih soba u preuređenom dijelu hotela.

U oazi mira nadomak Zagreba, položaj novog THE WELL RESORTA, njegova bogata hortikultura, wellness vrtovi, vodene kaskade i velike svjetlosne površine stapaju se s okolinom i nude sklad moderne arhitekture i prirode.

Iz ponude izdvajamo aktualan paket za uskršnje blagdane: Uskršnja bajka.

Terme Tuhelj

Dođite i postanite još uspješniji…jer u Termama Tuhelj business može biti i pleasure!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo