Psiha

Psiha

The Ultimate Pub Quiz ponovno u hotelu Regent Esplanade

Provedite večer uz izazov, smijeh, rivalstvo, emocije, znanje i atraktivne nagrade. Ultimate Pub Quiz je idealan za manje tvrtke ili veće kompanije koje su u potrazi za savršenom zabavom ili team buildingom za svoje djelatnike, kolege i partnere.

Nakon uspješno održanog Ultimate Pub Quiza u listopadu, hotel Regent Esplanade i agencija Libris komunikacije, na čelu s Peterom Hopwoodom, najavljuju ponovno održavanje ovog atraktivnog događaja te pozivaju sve željne zabave i izazova da se prijave što prije i postanu heroji večeri. Kviz će se održati u četvrtak, 27. siječnja u Smaragdnoj dvorani hotela s početkom u 19:30 sati.

The Ultimate Pub Quiz namijenjen je svima koji vole izazove, koji se vole družiti i žele provjeriti i testirati svoje znanje u različitim kategorijama. Upozoravamo vas, Ordinacija je ponosni vlasnik zlatne medalje kviza. Izazivamo vas da nas pokušate pobijediti!

Pravila su vrlo jednostavna. Cilj je okupiti 30-ak ekipa, koje se sastoje od maksimalno petero članova, uz neograničene izmjene, ukoliko ima više sudionika u ekipi. Ako imate kolegu koji je stručnjak za 80-te, njegovo će znanje o Ricku Astleyju konačno poslužiti. Ukoliko mislite da znate sve o seriji Seinfeld, testirat ćemo i vas!

Kviz se sastoji od deset različitih kategorija pitanja, a ovaj put to su: opća kultura, zemljopis, osamdesete, filmovi, TV komedije, glazba, povratak u budućnost, sad ili nikad, nazovi prijatelja te 1001 noć. Pitanja su na engleskom jeziku, a popraćena su fotografijama te izvrsnom glazbom.

Cijena od svega 140 kn po osobi uključuje sudjelovanje u kvizu, ukusnu slanu pitu (s krumpirićima i salatom) te pivo ili bezalkoholno piće. Ponuda pića tijekom večeri bit će snižena za 25 posto.

Peter Hopwood, idejni začetnik i voditelj kviza te vlasnik agencije Libris komunikacije, istaknuo je: “Prvi Ultimate Pub Quiz održan u hotelu Regent Esplanade oduševio je sve ekipe koje su sudjelovale, stoga smo odlučili nastaviti s novim konceptom zabave. Pub Quiz je idealan za manje tvrtke ili veće kompanije koje su u potrazi za savršenom zabavom ili team buildingom za svoje djelatnike, kolege i partnere.

Peter Hopwood, začetnik kviza

Kompanije mogu prijaviti jedan ili više timova, kako bi uzbuđenje bilo veće, a sudjelovati mogu i grupe prijatelja ili obitelji. Cijeli koncept ovog kviza zanimljiv je, zabavan i izuzetno dinamičan. Stoga, svi oni koji cijene kvalitetan večernji izlazak s ekipom uz druženje, zabavu, smijeh, edukaciju i priliku da osvoje atraktivne nagrade sponzora, neka se što prije prijave i pripreme na izazov”.

Izazov će se, osim u Zagrebu, ove godine odvijati i u Dubrovniku, Beogradu i u Sloveniji. Ultimativni pub kviz počeo se širiti poput prave epidemije. Probajte ga uhvatiti!

Prijave se primaju do 25. siječnja na tel: +385 (0)1 45 63 888 ili putem e-maila Info.Zagreb@RezidorRegent.com

Ako ste još neodlučni, provjerite kako su prijašnje večeri izgledale: video, foto galerije ili pročitajte što se o kvizu piše na Facebooku.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo