Psiha

Psiha

Top 20 tajica u kojima ćete vježbati sa stilom!

Foto: Shutterstock

Kako bi se osjećali ugodno tijekom vježbanja, morate se osjećati ugodno i u tajicama koje nosite!

Već je dva mjeseca prošlo od novogodišnjih odluka, a jedna od najučestalijih takvih odluka je – gubitak na težini. U ova dva mjeseca možda niste uspjeli skinuti puno, niti vam je vrijeme dopuštalo aktivnosti van zatvorenih vrata. No, još uvijek imate deset mjeseci pred sobom u kojima se možete uhvatiti tjelesne aktivnosti i zdravog načina života.

Kako bi u vježbanje ušli sa stilom i kako bi sretnije vježbali, važna je odjeća u kojoj ćete se osjećati ugodno, kao i u kojoj znate da izgledate dobro!

Tajice su odličan za izbor za vježbanje jer vas ne sprječavaju u nijednom obliku vježbanja, a osim što želite da vam izgledaju dobro, također, budite sigurni da vam neće padati, puziti i tako zaustavljati vaš kvalitetan trening. Ponuda je zbilja velika jer tajice danas možete pronaći u svakom trgovačkom centru, a one prave sportske koje će vas prizivati na vježbanje možete pronaći u trgovinama sportske odjeće.

Tajice možete iskombinirati i s nekom dužom vestom ili tunikom i tako uživati u cijelom danu udobnosti. A za vježbanje ih iskombinirajte s bojom koja odgovara boji tajica ili sa običnom bijelom i crnom i krenite put zategnutosti i zdravlja!

Foto: Shutterstock

G. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo