​Top 4 najseksi znaka horoskopa - jeste li među njima? - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

​Top 4 najseksi znaka horoskopa – jeste li među njima?

Foto: Shutterstock

Ako tražite osobu koja će začiniti vaš život seksualnom energijom, saznajte koji će vam horoskopski znak ispuniti želju!

Seksualnost je važan dio života, a mnogi bi se složili kako je ljepilo koje drži par na okupu. Ako birate partnere prema horoskopskom znaku ili se samo želite informirati, evo prilike – otkrivamo koji su horoskopski znaci apsolutni vladari seksualnosti.

1. Vaga

Mnogi bi se iznenadili kako suzdržana i pristojna vaga može uživati u seksu. Ustvari, to je jedan od najseksualnijih znakova horoskopa. Ipak su malo rezervirani i zahtjevni, pa je za buđenje seksualne želje kod vage potreban apsolutni balans – partner mora biti privlačan i strastven, pristojan i galantan. Vage mrze grubost, ali su ljubitelji nježnih riječi i senzualnosti. Ako posjedujete ove osobine, vaga će ispuniti svaki vaš san. Pazite samo da ne kažete nešto krivo i nepristojno jer ćete sasvim sigurno upropastiti moment i vaga će izgubiti želju.

2. Lav

Ovaj znak voli biti u centru pažnje, a njihovi su prioriteti strast i ispunajvanje partnerovih želja. Mogu biti i malo suzdržani u krevetu jer su opterećeni time kakav dojam ostavljaju i rade li ispravnu stvar. Poanta je da su la​v​ovi strastven i seksipilan znak koji će preuzeti kontrolu nad svime što im se sviđa.

3. Škorpion

Za škorpiona se kaže kako je najseksualniji znak horoskopa. Ovi tajnoviti ljudi svoje najskrivenije želje otkrivaju samo intimnim partnerima, no jednom kada probudite strast kod škorpiona, budite sigurni da možete podnijeti vrućinu kojom isijava. Pomislilo bi se kako su oni vatreni znaci, ali ustvari se vežu za vodu. Nije to ništa neobično, jer sa škorpionom možete ili potonuti ili izgorjeti.

3. Ribe

Ribe možda nisu alkemičari u krevetu, ali mašta koju nude u odnosu je nevjerojatna.Ako tražite nekoga tko će preuzeti kontrolu u spavaćoj sobi, riba možda nije najbolji izbor ali ako želite da netko probudi sva vaša ćula, onda ste našli partnera za sebe. Ono što ovaj znak čini poželjnim je činjenica da više voli davati nego primati.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo