Psiha

Psiha

Trbušni ples i smijeh na Ultimativnom pub kvizu

Ikona među zagrebačkim hotelima, originalno sagrađen 1925. za putnike prvog razreda svjetski poznatog Orient Expressa na ruti između Pariza i Istambula, hotel The Regent Esplanade postao je posljednja postaja za Ultimativni pub kviz.

Tako je već drugi put Smaragdna dvorana zagrebačke ikone the Regent Esplanade hotela toplo dočekala 17 ekipa koje su se sastojale od stranih ambasada, tvrtki ili skupina prijatelja. Bez obzira koliko god su se dobro zabavili – svima je prvotni cilj bio – pobijediti! Naravno, to je jedino uspjelo noobovima Tiketima, koji su sjajno odgovarajući na pitanja iz deset kategorija osvojili vikend u BlueSun resortu.

Uz iznenađenje iz dalekog Egipta, plesnu skupine Skarabei, pred mnoge je postavljen možda najveći izazov: natjecatelji su morali otplesati trbušni ples! Iznenađujuće, samo su dvije dame skupile hrabrost okušati se u ovoj umjetnosti zavođenja, dok su ih u potpunosti zasjenili muškarci! Pohitali su na podij i izvijali se kao da trbušni ples plešu od prvog dana života.

Želite i vi sudjelovati u pub kvizu?

kvizUltimativni pub kviz, kojeg organizira tvrtka Libris komunikacije, namijenjen je svima koji vole izazove, koji se vole družiti i žele provjeriti i testirati svoje znanje u različitim kategorijama. Ako znate da je Chesney Hawkes bio jedan i jedini, kako se prezivao Robocop ili što je Samantha Fox htjela da napravite, onda je vrijeme da se prijavite na sljedeći pub kviz. A on će doći na red vrlo skoro, stoga pažljivo pratite stranice Ordinacije, jer i mi dalje vjerno pratimo Ultimativni pub kviz kao medijski sponzori. Izazov će se, osim u Zagrebu, ove godine odvijati i u Dubrovniku, Beogradu i u
Sloveniji.

Pravila su vrlo jednostavna. Sudjeluje 30-ak ekipa koje se sastoje od maksimalno pet članova, uz neograničene izmjene, ako ima više sudionika u ekipi. Kviz se sastoji od 10 različitih kategorija pitanja, a ovaj put to su: opća kultura, zemljopis, osamdesete, filmovi, TV komedije, glazba, povratak u budućnost, vremeplov… Kategorije se često mijenjaju i uvode se nove, stoga nemojte očekivati ponavljanje.

Vidimo se uskoro!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo