U teretani je svaki dan i nikada ne preskače doručak! Ovako o svom tijelu brine naša Miss Universe - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

U teretani je svaki dan i nikada ne preskače doručak! Ovako o svom tijelu brine naša Miss Universe

Privatna arhiva

Već petnaest godina svira klavir, dvanaest trenira odbojku, u slobodno vrijeme pjeva i bavi se boksom… Vesela i vedra Mia Pojatina nova je hrvatska Miss Universe, a ovih 5 zdravih navika nikada ne preskače.

1. Zdrav doručak

Nikad ne preskačem doručak jer vjerujem da je to stvarno najvažniji obrok u danu. Dobro je odmah se pripremiti za dan pun raznih obaveza. Pazim što jedem, ali se ne izgladnjujem niti sam na dijeti. Kada je prehrana u pitanju, najvažnije je paziti na zdravlje i jesti ono što tvom organizmu najviše godi.

Žene koje jako paze na svoj izgled zarađuju više – tvrde istraživanja

2. Čitanje knjiga

Obožavam čitati knjige, no nažalost ponekad nemam dovoljno vremena zbog ostalih obaveza. To je najbolji način za bijeg u novi svijet, prepun mašte i svega mogućeg i nemogućeg.

3. Redoviti trening

Redoviti trening mi je jako bitan, pogotovo sada kada nosim titulu Miss Universe Hrvatska. U tijeku su pripreme za veliki izbor i svaki dan provodim minimalno dva sata u teretani.

Imala sam dosta problema pri treniranju zbog dioptrije koju sam imala, no i to je sada iza mene budući da sam nedavno laserski skinula dioptriju u Klinici Svjetlost. S novim pogledom sam više nego zadovoljna i sada bez problema vidim sve sprave u teretani i ljude oko mene.

4. Dovoljno sna

Bez obzira na sve obveze koje imam uvijek pokušavam odspavati osam sati, iako to nekada nije moguće. Vjerujte mi, beauty sleep nije mit. Nakon osam sati sna osjećam se dobro raspoložena, a i moje lice izgleda svježe.

5. Druženje s dragim ljudima

Iako me ovaj užurbani raspored i ritam života umori, uvijek nađem vremena za druženje s dragim ljudima koji moj život čine ljepšim. Na taj se način opuštam i spremna sam za nove avanture.

Priroda, glazba, dobar san… Otkrivamo 10 zdravih navika Ive Radić

Ordinacija.hr

Foto: Privatna arhiva

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo