Upoznajte ljubav naopačke Slavonaca Fluentes - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Upoznajte ljubav naopačke Slavonaca Fluentes

Upoznajte novi autorski bend Fluentes…

Među mnogim izvođačima koji imaju svoj kanal ili profil na društvenim mrežama, a koji su široj javnosti nepoznati spada i slavonski bend Fluentes. Riječ je o pravom nebrušenom dijamantu koji ima potencijal zasjesti i na sam vrh. Upoznajte Fluentes kroz pjesmu “Opet zaljubljen“:

Fluentes je nastao početkom 2004. godine, nakon prestanka djelovanja grupe Nova, ulaskom “trojice mušketira“ – Gorana, Krune i Andreja u studio, gdje snimaju prvi singl “Kad podigneš zid”, a ubrzo nakon toga i pjesmu “Bolji svijet”. Od tog trenutka nastavljaju kao virtualni bend, stavljajući naglasak na stvaranje pjesama te njihovo snimanje u demo obliku.

Tijekom te faze, autor Goran Bošković surađuje s nizom glazbenika, a s posebnim senzibilitetom se izdvaja koncert s Jelenom Radan u Osijeku, gostovanje na koncertu Meritas i Jelene Radan u Zagrebu te zajednički humanitarni koncert u osječkom HNK. Goran surađuje i kao autor tekstova na engleskom jeziku za novi predstojeći album Meritas te kao autor na novom albumu Jelene Radan, “Voyage“.

Za ovaj diskografski početak, grupa Fluentes nam donosi i ne tako novu pjesmu “Opet zaljubljen“. Naime, pjesma je snimljena još davne 2011. godine u studiju Marija Zbiljskog i od tada čeka svojih pet minuta slave. Taj trenutak je upravo stigao, a da bi bio potpun, bend je upravo za ovu pjesmu snimio i svoj prvi video spot.

Fluentes

Dečki iz Fluentesa svoj prvi službeni singl opisuju kao ljubavnu pjesmu koja zvuči “naopačke”. Želja im je bila ispričati pozitivnu priču o tome kako se život okrene naopačke kada se ponovno zaljubiš u osobu koju već voliš i s kojom si zajedno već godinama.

Ovu simpatičnu, ali prekrasnu pjesmu Fluentes je pretočio i u video spot. U tome im je uvelike pomogao Mario Šulina koji je preuzeo redateljsku palicu te cijeli plesni tim kluba Broadway iz Osijeka kojeg je za potrebe spota koordinirala koreografkinja Antonija Blažević. Autor teksta i glazbe, a ujedno i frontmen Fluentesa Goran Bošković kroz ovu pjesmu govori o vlastitom iskustvu, te na jednostavan način zapravo govori o snazi i moći ljubavi – kako se opet pojavi neočekivano na neočekivanim mjestima i ispuni snagom i nadom u bolje sutra.

Grupu
Fluentes pratite na njihovoj službenoj stranici na Facebooku: Fluentes.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo