Psiha

Psiha

Urban & 4 predstavljaju Kunderu u Aquariusu

Urban & 4 održat će koncert u zagrebačkom klubu Aquarius u srijedu 20. lipnja. Zagrepčani će premijerno imati priliku uživo čuti pjesme s novog, tek objavljenog izdanja “Kundera” (EP).

Pjesme s Kundere, kao i istoimeni najavni singl, već osvajaju radijski prostor, a svi koji su, makar i jednom, bili na koncertu Urbana & njegove ‘Četvorke’ znaju da ih očekuje vrhunska svirka. Osim pjesama s novog izdanja – Kundera (Atom), Fasum aga (Ubrzanje), Ako se napijem do smrti (Mol) i drugih – Riječani će odsvirati i mnoge druge pjesme zbog kojih ih i svrstavaju u sam vrh regionalne rock scene i zbog kojih se za njihov koncert uvijek traži ulaznica više.

Urban & 4

Damir Urban i na novom izdanju potpisuje sve tekstove, dok glazbu potpisuje dijelom sam, a dijelom supotpisuje sa svim ili pojedinim članovima benda – Sandijem Bratonjom, Marcom

Bradaschiom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom. Kundera je snimljen u travnju ove godine u improviziranom studiju na Žumberačkoj gori, a inspiriran je knjigom “Besmrtnost”, remek djelom češkog pisca Milana Kundere.

Za najbrže (i najsretnije) kupce EP-ja “Kundera” pripremljeno je iznenađenje: Damir Urban potpisao je 200 CD-a, a onaj tko pronađe Urbanov autogram ima pravo jedanput besplatno otići na koncert Urbana & 4! To pravo se može iskoristiti sada, za koncert u klubu Aquarius, ali i neki drugi koncert Urbana & 4. Fotografirajte Urbanov potpis zajedno s brojem koji se nalazi na unutarnjoj strani omota te zajedno s osobnim podacima (ime, prezime) pošaljite na mail: urban4kundera@gmail.com; za konkretan koncert – 20. lipnja u Aquariusu. Dobitnika će ulaznica čekati na ulazu u klubu, na dan koncerta.

Damir Urban

Pretprodaja ulaznica:

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kuna potražite u Aquarius Music Shopovima (Branimir centar – kneza Branimira 29, Varšavska 13, Maksimirska 16), na Cedeteriji.hr i u klubu Aquarius. Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 100 kuna.

Na blogu koji piše posljednja četiri tjedna Urban je otvorio mnoge teme; o svom radu i novim pjesmama, o umjetnicima koji utječu na njega. Možete ga pročitati OVDJE.

Kunderu (EP) potražite u Aquarius Music Shopovima, putem web shopa Cedeterija.hr i na drugim boljim prodajnim mjestima.

Aktivnosti Urbana & 4 pratite na službenom Urbanovom Facebooku.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo