Psiha

Psiha

Uživajte u ljubavnim pjesmama Erosa Ramazzottija!

Album s najvećim i najljepšim ljubavnim pjesmama iz bogatog opusa Erosa Ramazzottija izlazi 30. siječnja. Dobra je vijest da novi singl Inevitabile već možete slušati u programu domaćih radio postaja.

Tekst i glazbu novog singla supotpisuje Eros, a unatoč dugogodišnjem prijateljstvu, ovo je prvi puta da Eros pjeva s talijanskom pjevačicom Giorgiom. Za oboje je to bilo, kažu, sjajno emotivno iskustvo, a ne posao.

k“Pjevanje s Erosom je bio predivan dar. Podijelili smo jaku emocionalnu vezu. Pratio je moju karijeru od samih početaka i sretna sam što su nam se putevi opet sreli tijekom rada na mojem albumu koji inače nastaje u ključnom trenutku mojeg poslovnog i privatnog života”, kaže Giorgia koja je prvi put surađivala s Erosom 1995. na Sanremo Festivalu i pjesmi Come Saprei.

Album će biti dostupan u standardnom , dvostrukom CD izdanju te deluxe izdanju koje uz 32 pjesme uključuje i raskošan boooklet. Album uz hitove poput “Una storia importante”, “Stella Gemella, “Più bella cosa”, “Fuoco Nel Fuoco“, “Parla Con Me“, uključuje i novi hit “Inevitabile”.

Eros je rođen 28. listopada 1963. i oduvijek je sanjao postati pjevačem. Vrata karijere otvorila su mu se već 1981. Kada je sa svojom pjesmom ušao u finale glazbenog natjecanja “Voci Nuove di Castrocaro” 1981. godine.

U 25 godina karijere prodao je više od 50 milijuna albuma. Prvi album Cuori agitati izdao je 1985. godine , a posljednji 11. studijski, Ali e radici, 2009. godine. Izvrsna Best Love songs kolekcija ljubavnih pjesama savršeni je poklon za Valentinovo, uključuje poznate pjesme sa svih albuma, a objavljuje je godinu dana nakon završetka Ali e Radici World Tour.

2011. godinu Eros je posvetio obitelji i rođenju njegove druge kćerke Raffelle Marie.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo