Victoria Boutenko: Zeleno za zdravlje - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Victoria Boutenko: Zeleno za zdravlje

Victoria Boutenko je razvila strategiju koja običnim građanima (onima koji vole sladoled, odrezak s pomfritom i pizzu) pomaže da u svoje živote unesu zelenu živu hranu na slastan način koji stvara naviku.

kU potrazi za savršenom prehranom za ljude, autorica standardnu zapadnu prehranu uspoređuje s prehranom divljih čimpanzi. Te životinje imaju jak prirodni imunitet. Procjenjuje se da čimpanze imaju 99,4% zajedničkih gena s ljudima, ali njihova prehrana se razlikuje od naše. Najupadljivija razlika je to što čimpanze jedu znatno više zelenog lišća od ljudi. Victoria je kreirala niz zelenih kašastih sokova koji svakome omogućuju da konzumira potrebnu količinu zelenja na vrlo ukusan način i tako vidno poboljša vlastito zdravlje ili se izliječi od niza bolesti.

Ništa od onoga što kaže u svojoj knjizi Zeleno za zdravlje – o sposobnosti našeg tijela da obnovi svoje zdravlje ako mu se pruže odgovarajuće hranjive tvari – samo po sebi nije novo. Pa ipak, Zeleno za zdravlje prekretničko je djelo zato što je Victoria Boutenko shvatila da način da svoje čitatelje potakne da pokrenu svoje prirodne mehanizme za čišćenje svojih tijela od kolesterola, masti i toksina – i time poprave svoj fizički, a zatim i mentalni i duhovni život – nije u tome da svoje čitatelje upozorava na potrebu da jedu više žive biljne hrane, nego u tome da im to olakša i učini ugodnim…

 

Izdavač: TELEdisk

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo