Video: Trebala se zvati krugovi, tvrde Prezzident - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Video: Trebala se zvati krugovi, tvrde Prezzident

“Sa spotom smo htjeli povezati i neke druge grane umjetnosti pa smo angažirali akademsku slikaricu Ivu Šulović koja je unutarnje tragove fantastičnim auto-portretima uspjela pretočiti na papir”, tvrde “Predsjednici”.

Dva i pol mjeseca nakon radijske premijere singla “Trebala se zvati tragovi”, rockeri Prezzident predstavljaju i spot! Autor pjesme neobičnog naziva
je vokal Ivan Soldo, glazbu i aranžman potpisuju Medek, Soldo i braća Bišćan,
dok su produkciju odradili u suradnji s Hrvojem Prskalom iz ZG Zvuka.

Prezzident

“Sa spotom smo htjeli povezati i neke druge grane umjetnosti pa smo angažirali akademsku slikaricu Ivu Šulović koja je unutarnje tragove fantastičnim auto-portretima uspjela pretočiti na papir. Spot je snimljen krajem svibnja u prostorijama Glazbene Kuće, omiljenog okupljališta mnogih glazbenika lijepe nam naše i pošumljenih dijelova Zagreba. Cijela ta priča pokrenuta je i osmišljena od strane režije koju potpisuje Valerija Bebek, koja je ovim spotom htjela počastiti Prezzident povodom rođendana našeg pjevača”, otkrili su momci iz benda.

Prezzident su na glazbenu scenu debitirali punokrvnim rock singlom ”Nesanica”, no tvrde kako se ne žele ograničiti na tu vrstu žanra. Energija koju stvaraju svirkom uživo ne može se usmjeriti u samo jednom pravcu, već oni žele istražiti i druge glazbene smjerove i sve to prikazati na prvom albumu koji najavljuju za početak sljedeće godine. Do tad možete uživati u njihovim svirkama uživo, a pratite ih na Facebooku.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo