Psiha

Psiha

Vodimo te na karneval u Veneciju!

Gondole, otoci, mostovi, karneval, sveti Marko, ulice, trgovi… To je Venecija, u povijesti poznata kao Dominantna (La Dominante), Presvijetla (Serenissima), Kraljica Jadrana, Grad mostova, Grad svjetlosti… Zvuči ti primamljivo?

Jednog sretnika s pratnjom Ordinacija i turistička agencija Piligrin vode u Veneciju na jedan dan karnevala! Budi i ti dio užurbane, vesele gomile, upij mirise i vizure 118 otoka koji čine venecijansku lagunu i veseli se s pokladama u samom srcu prave fašničke republike…

Što moraš napraviti? Slijedi upute na našem forumu, objavi svoju zamaskiranu fotku i drži palčeve jer možda baš ti budeš sretne ruke i osvojiš jednodnevno putovanje za dvoje u Veneciju: Biramo najbolju masku
i nagrađujemo putovanjem u Veneciju!

                       Venecija

Na karneval se putuje 18. veljače, a neke od znamenitosti koje ćeš imati
prilike vidjeti su Trg svetog Marka, Duždeva palača, Most uzdisaja,
nove Prokurative, toranj sa satom, Ulica Marcerie, most Rialto,
venecijanska tržnica…

Više o samom programu putovanja pročitaj na stranicama Piligrina – Venecija.

Putnička Agencija Piligrin specijalizirana je za kreiranje i organizaciju širokog spektra putovanja i izleta. U ponudi uključuje i organizaciju individualnog i grupnog prijevoza, najam autobusa, posredovanje u avionskom i brodskom prijevozu. Uz stalnu promjenu trendova, želja i potreba klijenata, agencija Piligrin neprestano razvija nove usluge i programe, sve s rezultatom visokokvalitetne i profesionalne ponude. I samo ime Piligrin potvrđuje vjerodostojnost agencije – to je starohrvatski naziv za putnika hodočasnika, prvi puta upotrebljen kao naziv putopisa Mavra Vetranovića.

Pustolovni Gardaland – za velike i male

Osim karnevala u Veneciji, Piligrin predlaže i nezaboravno dvodnevno putovanje u pustolovni Gardaland!

              Gardaland

Prvi dan rezerviran je za putovanje kroz Sloveniju i sjevernu Italiju do područja Lago di Garda, no bez brige, putnici u zabavni park stižu u jutarnjim satima. To znači cijeli dan za uživanje u atrakcijama od kojih srce brže kuca. To su 4D avantura, Plavi tornado, Colorado, Kraljevstvo fantazije (za najmlađe posjetitelje), Leteći otok, Ikarus, Čarobno brdo, Magična kuća, Rio Bravo, Sekvojina avantura, najveći vlak smrti u Veneciji – Raptor te mnoge druge vožnje i sadržaji Gardalanda.

  • dva dana Gardalanda za 560 kuna
  • polazak 31. ožujka
  • noćenje u hotelu 3* na osnovi jednog polupansiona

Detaljan plan putovanja pogledajte na stranicama agencije Piligrin – Gardaland.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo