Psiha

Psiha

Želite savršene trbušnjake? Kate Hudson otkriva kako do njih!

Shutterstock

Nije tajna da je Kate Hudson ponosna vlasnica savršenog tijela, a i sama se često voli hvaliti njime kroz objave fotografija na društvenim mrežama.

Da bi razumjeli kako je postigla takvu zavidnu liniju, otkrivamo nekoliko tajni koje je otkrila proteklih godina. Do savršenih mišića dolazi isključivo pravilnom prehranom i treningom. 

Voli pilates

Prošle je godine magazinu Shape otkrila kako se u pilates zaljubila kada je imala 19 godina. “To su vježbe na koje moje tijelo jako dobro reagira. Postura se ispravlja, mišići i kralježnica se istežu”, pojašnjava

6 poznatih osoba koje su preboljele rak

Trener i pilates instruktor Nicole Stewart je pojasnio: ” Pilates ne jača samo kralježnicu nego cijelo tijelo – sve stavlja na svoje mjesto. Rezultat je čvrsto tijelo, bolji tonus i snaga“.

Vježba tri dana u tjednu

U knjizi koju je napisala “Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body” progovara o rasporedu treninga te navodi kako bi voljela trenirati svaki dan ali to jednostavno, zbog rasporeda, ne stigne.

“Znam da ste ovo već čuli ali smatram da je važno slušati tijelo te otkriti što mu paše prilikom izvođenja kardio vježbi, vježbi za snagu i tonus kako bi pronašli vama malakši način za postizanje željene figure.” pojašnjava u knjizi. 

Nećete vjerovati što sve Miranda Kerr radi kod kuće za ljepotu

Alkalna prehrana

Hudson u knjizi otkriva da je pravilna prehrana prioritet. Alkalna prehrana znači da najveći postotak kalorija unosi putem namirnica kao što su tofu, orašasti plodovi, voće i povrće. Osim šećera, izbjegava meso, mliječne proizvode i gluten. Jednom je otkrila kako osim vodke i tequile ne pije druga alkoholna pića. 

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo