Zvonko Bogdan pjeva u Spaladium Areni! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Zvonko Bogdan pjeva u Spaladium Areni!

Svi dalmatinski ljubitelji tradicionalnih starogradskih pjesama napokon će doći na svoje. Nakon 31 godine, u Split stiže velikan starogradske pjesme, jedan i jedini Zvonko Bogdan!

Veliki koncert pod nazivom “Jesen stiže, dunjo moja“ održat će se u subotu 12. studenog u splitskoj Spaladium areni. Zvonka Bogdana će pratiti orkestar koji čini čak 23 ponajbolja vojvođanska tamburaša iz Subotice, Sombora i Novog Sada.

Posljednji Zvonkov nastup u Splitu održan je davne 1980. godine s legendarnim tamburaškim orkestrom Janike Balaža. No, predstojećim će koncertom Zvonko Bogdan zasigurno u trenu nadoknaditi sve vrijeme izbivanja sa splitskih pozornica, a sve ljubitelje njegove upečatljive interpretacije očekuju izvedbe hitova “Ko te ima taj te nema“ te “Već odavno spremam svoga mrkova“, “I poslije svega ostat će pisma”, “Kad sam bio mlađan lovac ja“, “Markova čežnja“ “Kad te vidim na sokaku“, “Kraj jezera jedna kuća mala“, “Ljubio sam crno oko“ i još mnoge druge prelijepe i bezvremenske starogradske pjesme koje će Bogdan te večeri pokloniti Splićankama i Splićanima.

Ulaznice za ovaj veliki koncertni doživljaj uskoro će biti puštene u prodaju, najavljuju organizatori koncerta iz Spaladium arene i zagrebačke koncertne agencije Gramofon, koji zajednički očekuju da će se za koncert “Jesen stiže, dunjo moja” tražiti i ulaznica više!

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo