Psiha

Psiha

Mikrodermoabra-zija REVIDERM Skin Peeler u Poliklinici Bagatin

Danas vas darujemo tretmanom mikrodermoabrazije REVIDERM Skin Peeler u Poliklinici Bagatin, vrijednim čak 800 kuna!

Zimski uvjeti ostavljaju trag na koži koja postaje siva, umorna, često i osjetljiva. Da bi se osvježilo lice, povećao tonus te postigao sjaj, potrebni su ciljani tretmani, koji kožu hrane, obnavljaju i čine ju glatkom i elastičnom. Poliklinika
Bagatin
pronašla je rješenje
za vaše zimske probleme s tenom.

Mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Cilj joj je ukloniti površinske stanice kože, smanjiti pore, ukloniti hiperpigmentacije, poboljšati tonus kože i u dubljim slojevima potaknuti proizvodnju kolagena. Tretmani mikrodermoabrazije će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.

dr. Dinko Bagatin (plastični i opći kirurg) i
dr. Tomica Bagatin (maksilofacijalni kirurg)

Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih stanica s posebnim aparatom uz pomoć toka kristala aluminijevog oksida, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Najvećom prednosti ovog tretmana smatra se što ne postoji posebno vrijeme oporavka tako da odmah nakon tretmana možete obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.

Poliklinika Bagatin – briga o klijentu na prvom mjestu

Poliklinika Bagatin jedna je od vodećih i najkvalitetnijih medicinskih ustanova za maksilofacijalnu i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju i dermatologiju u Republici Hrvatskoj. U suvremeno uređenim i vrhunski opremljenim prostorima Poliklinike Bagatin, na dvije lokacije, pacijentima se pruža iznimno veliki broj estetskih zahvata i tretmana, plastičnih i rekonstruktivnih operacija te dermatoloških pregleda i liječenja. Ugodni prostori Poliklinike omogućavaju optimalan ambijent za konzultacije, preglede i operacije, a najbolja tehnologija garantira pacijentima optimalnu, sigurnu i stručnu uslugu. “Svojim nastupom, pristupačnošću i brigom o našim klijentima stvorili smo komparativnu prednost te smo prepoznati u regiji kao poliklinika koju bi svaka osoba željela posjetiti”, tvrde iz Poliklinike Bagatin.

Za više informacija o uslugama možete se obratiti putem e-maila info@poliklinikabagatin.hr, telefonski na broj 01/4610 225 ili postaviti pitanje na internetskoj stranici u aplikaciji Pitaj.dr Bagatina. Ako svakodnevno želite pratiti rad Poliklinike Bagatin, posebne ponude i nove usluge posjetite i Facebook zajednicu s preko 90.000 članova.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo