Mixa: stručnjak za osjetljivu kožu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Mixa: stručnjak za osjetljivu kožu

Ako je vaša koža osjetljiva, crveni se na hladnoći, kad ste emotivni ili pod stresom, potrebna vam je napredna, učinkovita i sigurna njega. Ordinacija.hr i Mixa vam upravo to nude!

Osjetljiva koža tijela i lica problem je s kojim se žene danas sve češće susreću. Ona je kao i svaka druga, ali je i posebna. Njen prag tolerancije na unutarnje i vanjske faktore niži je no kod normalne kože. Osjetljiva koža može pretjerano reagirati na sve s čime dođe u dodir i što osjeti.

Zacrveni li se vaša koža na hladnoći, vjetru, kada ste emotivni ili pod stresom? Svrbi, pecka, zateže? Uklanjanje šminke iznimno je bolan postupak koji iritira vašu kožu? Čak i umivanje običnom vodom može biti bolno za osobe koje imaju osjetljivu kožu. Na koži se pojavljuju ljuskice te lokalizirano ili globalno crvenilo? Osjećate li kao da vam je koža “za jedan broj premala”? Ako ste prepoznali neki od ovih simptoma, moguće je da imate osjetljivu kožu.

S obzirom na to da je osjetljiva koža posebna, ona treba i posebnu njegu. Ona zahtijeva da proizvodi koji se na njoj koriste budu izuzetno blagi, a učinkoviti te apsolutno sigurni.

Upravo takvu njegu nudi Mixa – novi brand na hrvatskom tržištu. Sve je počelo još davne 1924. godine u Francuskoj kada je u farmaceutskom mužaru stvorena prva Mixa formula za njegu kože. Mixa uskoro postaje prepoznata kao stručnjak za osjetljivu kožu, što ostaje sve do danas. Brand je to čija je misija ponuditi naprednu učinkovitost za osjetljivu kožu. Osjetljiva koža traži unaprijeđenu učinkovitost sa smanjenim rizikom pojave neugodnih reakcija. Svi Mixa aktivni sastojci znanstveno su testirani, ne iritiraju, a učinkovito obnavljaju, reguliraju i kozmetički djeluju na kožu. Filozofija optimalne tolerancije diktira nam da u doziranju i odabiru sastojaka budemo jako oprezni.

Mixa

Mixa proizvodi za njegu kreirani su u skladu s normama posebno prilagođenim osjeljivoj koži. To znači da su svi Mixa proizvodi:

1. Formulirani pod nadzorom farmaceuta.
2. Formulirani kako bi rizik od pojave alergija sveli na minimum.
3. Testirani pod nadzorom dermatologa.
4. Testirani na osjetljivoj koži i koži sklonoj reakcijama.
5. Razvijeni koristeći sastojke koji su posebno prilagođeni osjetljivoj koži.

Mixu karakterizira i odličan odnos kvalitete i cijene. Kompletnu liniju koja se sastoji od proizvoda za čišćenje i njegu lica, njegu tijela i njegu beba do kraja godine možete pronaći ekskluzivno u Bipa drogerijama. Više informacija potražite na Mixa.hr i Facebook stranici Mixa Hrvatska.

Njegujte svoju osjetljivu kožu. Ona je posebna i potrebna joj je posebna njega – učinkovita i sigurna.

Tri ćemo sretnika darivati poklon-paketom Mixa proizvoda, a svaki sadrži: proizvod za čišćenje lica, proizvod za njegu lica, proizvod za njegu tijela i baby proizvod.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo