Psiha

Psiha

Titan ti poklanja sigurnosni cilindrični uložak za vrata!

Odlazite na skijanje? Pravi je trenutak da zaštitite svoj dom! Titan jednom sretniku poklanja sigurnosni cilindrični uložak za vrata! Pošalji svoj odgovor i okušaj sreću. I ne zaboravi nas “lajkati” na Facebooku!

Želite sigurnost, jednostavnost, fleksibilnost i patentiran ključ? Predstavljamo vam Titan T100 sigurnosni cilindrični uložak za vrata!

  • elementi sigurnosti mehanizma: 14 elementa u mehanizmu zaključavanja; 6 aktivnih klinova na opruzi + 8 aktivnih bočnih klinova na klackalicama
  • više od 136 milijuna kombinacija
  • vlasnička kartica jamči vam kontrolu nad kopiranjem ključeva
  • 4 ključa od novog srebra: rupice duž profila / lebdeći mobilni kotačić pod 90 stupnjeva u profilu ključa – mehanička zaštita od neovlaštenog kopiranja ključeva
  • jamstvo 5 godina!

Titan predstavlja jednog od vodećih proizvođača brava, cilindričnih uložaka i sistema zaključavanja u ovom dijelu Europe. Spoj stoljetne tradicije i ulaganja u istraživanje i razvoj rezultirao je novom linijom sigurnosnih profila, sigurnosnim cilindričnim ulošcima K55, K66 i T200 te unaprijeđenim i patentiranim profilima K6RX i T100RX koji ispunjavaju EU standarde kvalitete i sigurnosti.

Napomena: ugradnja cilindričnog uloška za vrata nije uključena u nagradu!

Više informacija potražite na www.titandom.hr

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo