Psiha

Psiha

Uživaj u top zdravlju uz Manuka med

Manuka med je izuzetna vrsta meda koja može pomoći kod liječenja dermatitisa, psorijaze, upale grla, prehlade, infekcija, pada imuniteta, rana i ulkusa na koži, blagih opekotina, želučanog ulkusa, bolova u želucu i probavnih problema. Tri sretnika dobit će na poklon obogaćeni UMF15 Manuka med (250 g). Kako? Saznaj u nastavku članka i drži palčeve!

Manuka Med posebna je vrsta mono-cvjetnog meda kojeg proizvode pčele, skupljajući nektar s cvjetova koji rastu na grmu manuka biljke (Leptospermum scoparium), autohtone biljke Novog Zelanda.

Već duže vrijeme znanstvenici istražuju kako manuka med može pomoći u liječenju infekcija koje su uzrokovane bakterijama koje su otporne na antibiotike, osobito onih iz roda Pseudomonas i Streptococcus. Ono što je najvažnije je činjenica da svaki manuka med nema visoka antibakterijska svojstva, pa se razlikuju “obični“ i UMF manuka med. UMF je kratica za UNIQUE MANUKA FACTOR. Manuka med se podvrgava testiranjima nakon čega se određuje visina UMF-a. Dosad najveći izmjereni faktor bio je UMF 22+.

UMF manuka med ima vrlo široku primjenu: pomaže kod liječenja dermatitisa, psorijaze, upale grla, prehlade, infekcija, pada imuniteta, rana i ulkusa na koži, blagih opekotina, želučanog ulkusa, bolova u želucu i probavnih problema. Manuka med vrlo je ugodnog okusa, a zanimljivo je i da se njegove blagotvorne komponente ne gube ako se med stavlja u vrući napitak kao što je čaj.

Više infomacija potraži na www.manukamed.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo