Nakon seksa radite ove stvari i vaša će ​v​ez​a​ biti ​jača - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Nakon seksa radite ove stvari i vaša će ​v​ez​a​ biti ​jača

Foto: Shutterstock

Naravno, maženje nakon seksa će sigurno učvrstiti vašu vezu, ali kruže pri​če kako neke male promjene mogu učiniti isto…

Ako odlučite unijeti promjene i iznenađenja u vaš odnos, računajte na još više strasti, smatra Jess O’Reilly, dr. seksolog. Kako ljude uvijek privlače noviteti, možete računati na pojačanu seksualnu želju.
Kako biste povećali strasti i bolje se povezali sa partnerom nakon seksa, slijedite ove savjete.

Priuštite partneru masažu

Mnogi koriste masažu kako bi što prije stigli do glavnog čina, no do jake intimnosti možete stići i masažom nakon seksa. Prilika je to da se vaš partner osjeća posebno i voljeno jer zna da to činite samo kako bi mu ugodili.

Uživajte u hrani

Tko kaže da večeru morate jesti potpuno obučeni? Postoji nešto posebno kada se hrana dijeli ispod plahte i može vašu intimnost odvesti na viši nivo…

Čitajte partneru omiljeno štivo

Sve više parova potvrđuje kako dijeljenje knjiga te čitanje u paru pomaže osjećaju pripadnosti i jača vezu. Također, imate zajedničku temu za diskusiju, a to pomaže razvoju intimnosti u velikom postotku.

Vježbajte u paru

Studije su do sada otkrile da parovi koji zajedno vježbaju, uspijevaju u održavanju tjelesne kondicije. Osim toga, partneri koji zajedno vježbaju, imaju i bolji spolni život.

Pripremite kupku

Što označava ugodu više od tople kupke? Osim što ćete provesti više vremena sa partnerom, ti će vam trenutci dozvoliti da se još više otvorite i povežete.

Budite malo odvažniji

Nazovite ga tijekom dana i recite mu da ste imali “vruće” maštarije o njemu. Opišite ih s puno seksi detalja. Također, nije na odmet reći mu kako vam je on jaaako seksi.

Slavite svoju ljubav

Učinite nešto simbolično čime ćete “obilježiti” svoju ljubav. Na primjer, zajedno sastavite plakat sa zajedničkim fotografijama za zid ili zajedno odaberite kompilaciju “vaših” zajedničkih pjesama… I ovo održava plamen ljubavi na životu.

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo