3 pogreške koje muškarci rade u krevetu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

3 pogreške koje muškarci rade u krevetu

Bode vas njegova brada, on šuti, a vaše srce sluti da ovo neće biti dobar seks.

Sve je spremno za dobar provod u krevetu, vaš um je namješten na frekvenciju “užitak”, a kad ono – vaš partner jednostavno nije kakav bi trebao biti. Nitko ne kaže da se od njega traži savršenstvo, već samo mogućnost da ne radi pojedine greške. Pogledajte koje!

1. Nedostatak razgovora

Vjerojatno je povezano s muškim egom to što on misli kako sve zna i ne trebaju mu upute (a pod tim misli razgovor o seksu), pa ne pita i kad je očito da je zalutao na karti zvanoj vaše tijelo. U tim trenutcima pokušajte ga uputiti, a da ga pritom ne kritizirate – primjerice: “Dragi, ne znam zašto, ali baš volim kad me ljubiš iza uha”.

2. Sređen muškarac

Ženama je pri seksualnom odnosu izrazito bitna higijena muškarca. To da je otuširan i mirišljav se podrazumijeva, a još ako je pritom obrijan i sređen – samo je dodatni plus. Ostavite mu britvicu na vidljivom mjestu, pa se možda dosjeti kako njegova draga ne voli kad ju grebe oštrom bradom u ljubavnom zanosu.

3. Predigra

Ponekad je dobro rutinu presjeći ludim, brzim i divlji seksom bez predigre, ali u većini slučajeva žene preferiraju ljubavno zagrijavanje. Zato bi dečki trebali pripremiti teren svojoj dragoj za užitak – bilo poljupcima, dodirima, masažom, jer ona će ima ona vratiti dvostruko.

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo