Psiha

Psiha

4 smiješna mita o seksu

Dlakavi muškarci s velikim dlanovima navodno su obdarene zvijeri u krevetu! Donosimo četiri presmiješna mita o seksu.

Mit br. 1: Ako muškarac može bez problema prekrižiti noge dok sjedi, sigurno ima mali penis

Vjerovali ili ne, neke žene smatraju kako muškarci koji bez problema, u jednom potezu, mogu prekrižiti noge dok sjede imaju problema s “dužinom duljine”… Da imaju veliki penis, sigurno bi im bilo teško prekrižiti noge ili bi to nerado radili zbog nelagodnog osjećaja. Samim time, žene koje podupiru ovaj mit rezerviraju svoje pravo na ovakav način sjedenja, a ako vide potencijalnu metu kako sjedi s prekriženim nogama “na ženski način”, odmah ju križaju. Ponekad se ne isplati izuzeti se iz lova odmah u startu, zar ne? Stoga, muškarci, sljedeći put kada sjedite u blizini novih dama pazite kako držite svoje noge…

Mit br. 2: Što se više seksa, to je ženina guza veća

Ovaj presmiješni mit krivi prekomjerno uživanje u seksu za obdarenost guze žene. Prema ovoj hipotezi nimalo ne utječu genetika, količina i vrsta hrane ili grickalica koje žena jede ili pak manjak tjelovježbe. Njena je guza velika zato jer se puno seksa.

Mit br. 3: Veći dlan – veći penis

Obraćate li pozornost na veličinu dlana muškarca kada se s njime rukujete?

Zatitra li vam osmijeh ako vidite da ima popriličnu “šapu” ili ako nosi cipele broj 45? Ovo je još jedan u nizu mitova o proporcionalnosti određenih dijelova tijela koji nema nikakvo anatomsko uporište.

Mit br. 4: Dlakavi muškarci su prave zvijeri u krevetu

Količina dlaka koju muškarac nosi na prsima, leđima i rukama nema nikakve veze s njegovim ljubavničkim sposobnostima niti ga može karakterizirati kao pravu zvijer u krevetu. Moguće je da muška dlakavost neke žene podsjeća na izvornu, iskonsku muškost i to daje veći značaj privlačnosti muškarcu, baš kao i činjenica da dlakavi muškarci imaju više hormona testosterona. Zahvaljujući njemu muškarac ima veći spolni potencijal, u prosjeku je mišićaviji, bolje građen i u boljoj formi.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo