Psiha

Psiha

6 trikova za nezaboravnu predigru

Iako je predigra za neke samo uvod u seks, ona definitivno može postati glavno jelo, a ne samo predjelo. Predstavljamo vam trikove koji će vas pretvoriti u “majstora” predigre!

k1. Ljubite ju strastveno

Sigurni smo da ste bezbroj puta ljubi svoju voljenu, međutim, jeste li ju ljubili toliko strastveno da je donje rublje samo od sebe nestalo s njenog tijela? Sljedeći put kad zaželite pokrenuti stvari, obuhvatite njeno lice svojim dlanovima, gledajte ju u oči dvije sekunde, pa ju strastveno poljubite.

Dok ju ljubite, nemojte doći u napast gurnuti joj jezik niz grlo! Radije joj povremeno liznite usne. Možete premjestiti svoje ruke na stražnji dio njene kose i lagano ju primiti za tjeme.

Nastavite ju ljubiti, pa polagano pomičite svoje ruke oko njenog tijela kako biste joj priuštili nekoliko različitih osjetilnih iskustava istovremeno. Ali ne dodirujte njezine grudi ili vaginu. Za to je još prerano.

2. Polagano joj skinite majicu

Razodijevanje će dodatno napaliti i jednog i drugog. Međutim, dok skidate svoju damu, nemojte strgnuti odjeću s nje – sačuvajte to divljačko ponašanje za neku drugu priliku. Večeras joj laganim pokretima otkopčajte košulju (ako nosi majicu bez gumba, podignite ju preko glave), ali ostavite grudnjak.

Prelazite
jezikom i usnama oko rubnih dijelova njenog grudnjaka. Ljubite gornji i bočni dio grudi. Uz to,
možete vršcima prstiju lagano prelaziti duž njenog struka i prsnog koša.
Kada budete spremni skinu joj
grudnjak, dozvolite svojim usnama da klize preko njenih bradavica, no nemojte
ih napadno sisati ili lizati.

k3. Nježno ju masirajte

Nakon
što ste joj skinuli košulju i grudnjak, nastavite sa strastvenim poljupcima, ali
ovaj put upotrijebite svoje ruke. Vršcima prstiju klizite gore-dolje duž
stražnjeg dijela njenih leđa. Kako se povećava intenzitet vaših poljubaca,
tako se mora povećavati i energičnost masaže koju joj pružate.

Krajnje je vrijeme da rukama počnete dodirivati njenu guzu. Ako možete
dosegnuti vanjski dio njenih bedara, podignite ju i omotajte njene noge oko svog
struka.

Odnesite
ju do mjesta na koje ćete ju udobno smjestiti.

4. Priuštite joj seks “na suho”

Ostavljajući
obučene hlače (i njene također), lagano ju polegnite na odabrano mjesto i lagano prislonite svoje tijelo na njeno. Počnite oponašati pokrete koje biste radili da uistinu penetrirate u nju. To će pobuditi njenu
maštu i pokrenuti kolanje sokova.

Ako za vrijeme ove „igrice“ postignete erekciju – tim bolje. Ona će osjetiti vaš čvrsti „alat“ u hlačama zamišljati što tek slijedi.

k5. Razodjenite ju u tišini

Došlo je pravo vrijeme da skinete i zadnji komadić odjeće s nje. Svaki put kad skinete komadić njene odjeće, poljubite ili liznite dio tijela na kojem se odjeća nalazila.

Nemojte žuriti tijekom skidanja. Uzmite si dovoljno vremena kako biste joj dali do znanja da vam se sviđa svaki dio njenog tijela. Kad završite sa skidanjem, polako razodjenite i sebe pa joj se pridružite.

6. Izazivajte ju trljanjem

Oralni seks je sjajan izbor za nastavak uzbudljive atmosfere, međutim, predlažemo da ovaj put isprobate druge načine „izazivanja“. Na ukrućeni penis navucite kondom, nanesite neki lubrikant i trljajte svoju “spravu” o njenu stidnicu.

Dozvolite svom penisu da “slučajno” nakratko uđe u vašu dragu, zatim ga  izvadite i nastavite se „trljati“ o njen klitoris. Kad vas napokon počinje moliti da ju zadovoljite, predigra završava i počinje veliko finale.

Sretno!

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo