Psiha

Psiha

Kondomi s okusom slanine – biste li ih probali?

Nakon što je jedna kompanija izbacila lubrikant okusa slanine kao šalu za prvi april, njeni su čelnici otišli korak dalje i na tržište lansirali prezervative s ovim jedinstvenim okusom.

Nažalost, nije riječ o najnovijim slavonskim poduzetnicima, već američkim zaljubljenicima u slaninu. Pod krilaticom “s njima vaše meso izgleda kao meso“, tvrtka J and D’s Foods je ponudila novo kontracepcijsko sredstvo svima koji vole tanku granicu između kuhinje i seksa. Da ljubav ide kroz želudac, dokazali su Justin i Dave, vlasnici tvrtke koju su osnovali kako bi bili korak bliže svom snu: napraviti sve sa okusom slanine!

“Ideja o kondomima s okusom slanine pala mi je na pamet davno, ali nismo imali sampouzdanje napraviti ih sve dok baconlube [lubrikant s okusom slanine] nije poharao tržište. Kondomi imaju okus slanine zbog lubrikanta, a teksturom izgledaju poput bilo kojeg drugog kondoma, znači nisu ekstra hrskavi”, šaljivo je objasnio pozadinu svog najnovijeg proizvoda Justin Esch.

Ako obožavate slaninu, možda će vas, osim prezervativa sa slaninom, razveseliti i balzam za usne, sok, zrak ili omotnice s ovim okusom.

Biste li vi uživali u seksu s kondomima koji imaju okus slanine?

… i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od vas! 🙂

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo