Psiha

Psiha

Lako do boljeg seksa – novi načini predigre

Znamo da vi i vaš dečko ili suprug imate nekoliko “poteza” kad ste u horizontali (ili verikali, kako to već više volite) koji vas zagarantirano uvijek dovedu u dobro raspoloženje za akciju.

I dok je dobro znati kako funkcioniraju vaša tijela, držati se stalno istih starih stvari (malo grickanja uha, malo lizanja bradavica… ) neće dovesti do finala u kojem “vidite sve zvijezde”. Kada se svaki put dodiruje na poznat način svaki put, vaše tijelo postaje neosjetljivo, a to znači da s vremenom više neće biti toliko uzbudljivo.

Kako biste malo osvježili svoje intimne susrete s dragim otkrit ćemo vam erogene zone koje ste do sada možda previdjeli. One su prepune snažnih živčanih završetaka i već i blago dodirivanje moglo bi vas lansirati u galaksiju užitka.

k1. Ultraosjetljivo područje oko usana

Ok, znamo da se znate ljubiti. Ali ono što vjerojatno ne znate jest da postoji tajni odašiljač ekstaze, bukalni živac, koji se nalazi oko rubova ustiju.

“Ovo područje je vrlo osjetljivo na dodir, no vrlo ga se često preskoči jer se većina ljudi koncentrira na same usnice. Ako probate lagano vrškom prsta ocrtati vanjske rubove ustiju, osjetit ćete trnce, gotovo škakljanje.

Kada ste ljubite s partnerom ne trebate lizati oko cijelih njegovih usana kako biste ga uzbudili. To bi bilo… naprosto čudno. Umjesto toga ga poljubite kao i obično učiniti, a zatim vrhom svog jezika lagano ocrtajte rub njegove gornje usne. Povucite se, a zatim da ponovo zaigrano poljubite i jezikom ocrtajte rub donje usnice. Ovo će ga, uz žmarce mkoji će ga prolaziti, podsvjesno podsjetiti na to kako vaš jezik kruži/će kružiti oko njegovog penisa. Ova najbolje tehnika djeluje i kada on to učini vama – što će potaknuti misli o tome što njegov jezik može učiniti vama ispod struka.

2. Ona seksi udubinica gdje se susreću vrat i prsa

Cijelo područje između ramena i čeljusti je erogena zona, ali postoji jedno određeno područje koje će izazvati više žmaraca nego bilo koje drugo. To je ono malo udubljenje gdje vrat spaja s ključnom kosti. Tamo je koža tanja i ispod ne postoji toliko je masnog tkiva, tako da su osjeti jači. Drugim riječima, dodirivanje tog područja izaziva jako, jako ugodne osjećaje.

Dakle, ljubite ga niz vrat, i istovremeno ga vršcima svojeg kažiprsta i srednjeg prsta gladite od jednog ramena prema sredini, zadržite se tamo i kružite prstima po udubini. Zatim se približite usnama, liznite ga i lagano puhnite, a nježno poljubite.

Kombinacija dodira i daha opušta tijelo, te vas napaljuje. Uz to, kada on vas dodiruje ovdje, vaš cijeli prsni koš, uključujući i vaše grudi, postaje osjetljiviji što povećava užitak.

k3. Erotski putevi na stranama torza

Od dna rebara do kukova proteže se snažan živac koji se, kada ga se stimulira, povezuje direktno na vaš klitoris ili u njegovom slučaju na penis. Kada dodirujete ovo područje, to refleksno uzrokuje da se karlični mišići (mišići donjeg dijela zdjelice) stegnu i kod muškaraca i kod žena, što povećava uzbuđenje.

Ovdje je poželjno koristiti čvršći dodir, jer je ovo škakljivije područje od ostalih Krenite na jednoj strani, tik ispod rebara te – ili gladite područje rukom ili naizmjence ljubite (primjenjujte malo veći pritisak usnama nego uobičajeno) i lagano grickajte od gore prema dolje sve do bokova.

Na muškarcu ćete moći vidjeti kontrakcije penisa i testisa. A vi ćete, ako on to učini vama, osjećati kontrakcije vaginalnog zida i područja klitorisa. Sve ovo ne samo da će biti jako, jako ugodno tog trenutka – već su te kontrakcije mišića jako dobra priprema za nevjerojatni orgazam.

4. Nagib užitka na donjem dijelu leđa

Područje na dnu kralježnice prepuno je živcima i izazvat će nevjerovatne užitke. Kako biste iskoristili potencijal tog područja, jedno drugom pružite seksi masažu. Od lopatica krenite prema dolje lagano “gnječeći” prema dolje. Na donjem dijelu leđa koristite mekše dodire i lagano i kružno prstima prelazite po tom području na dnu kralježnice. Ovo područje je toliko osjetljivo da ćete i najnježnijim dodirom poslati žmarce duž njegovog tijela.

Druge seksi ideje: Lako “okrznite” svoj obraz na ovom području – dodir neočekivanog dijela tijela potaknut će porast dopamina, uzbuđenja hormona. Zatim nježno poljubite i jezikom ocrtajte to isto područje (ako on to radi vama – neka se pobrine da je dobro obrijan). Ovdje ga možete dodirivati i nadraživati vršcima svoje kose.

5. Put strasti duž bedara

Jedan od “najeksplozivnijih” živaca u tijelu nalazi se na vrhu unutarnje strane bedara. To je ilioingvinalni živac i nevjerojatno je osjetljiv na dodir. U stvari, najbolje ga je ostaviti za kraj. Poliznite prst (vlažnost povećava stimulaciju) te polako i nježno njime ocrtavajte zamišljenu crtu od sredine unutrašnje strane bedra do vrha. Zatim taj isti put ocrtajte jezikom, zadirkujući ga u gornjem dijelu bedra.

Budući da je koža ovdje jako osjetljiva, važno je obratiti pozornost na to kako će on reagirati. Ako se on trgne – znači da živac podražujete do te mjere da je on jako osjetljiv i škakljiv. Riješenje je – da u tom području primijenite malo čvršće poljupce.

Kad vas vaš dotakne ovdje, primijetit ćete da će vam dah postati sve brži, a mišići u zdjelici početi stezati na onaj dobar “želim te odmah sad u sebi” način. Razlog: Milovanje ovom području indirektno stimulira genitalije, jer živci oko njega odašilju signale zadovoljstva mozgu. Sada je vrijeme da njegovu ruku ili nešto drugo njegovo stavite točno ondje gdje žudite da bude… i uživajte u vožnji.

 

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo