Otkrijte njegove vruće točke - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Otkrijte njegove vruće točke

Uvjereni ste kako muškarci imaju samo jednu erogenu zonu – „onu dolje“? U krivu ste! Otkrivamo vam još neke vruće točke čijom ćete stimulacijom svog frajera dovesti do usijanja.

Vrat

Ova erogena zona je izuzetno osjetljiva. Svi su muškarci slabi na nju. Najprije neka osjeti toplinu vašeg daha. Meki poljupci i lagana grickanja dobrodošla su za ovo područje.

Uši

kNa sam spomen grickanja i ljubljenja ušiju – muškarce oblije hladan znoj. Uši su ultraosjetljivo područje zbog živčanog sklopa koji se tamo nalazi. Počnite masiranjem uške i sisanjem ušne resice, isprva polako, a potom malo snažnije.

Prsa i bradavice

Ako ste mislili da samo žene imaju osjetljiva prsa i bradavice, varate se! Muškarci obožavaju masažu prsa, a mnogima su njihova prsa omiljeni dio tijela. Ovo mjesto na tijelu idealno je za masažu uljem ili losionom za tijelo. Opkoračite partnera i sjednite na njega pa krenite s masažom kružeći dlanovima po prsima. Grickajte, sišite mu i štipkajte bradavice. Pazite da ne budete pregrubi te time izazovete nelagodu umjesto da napalite partnera.

Donji dio trbuha, unutrašnjost bedara i prepone

Ova zona odlično je mjesto za početak oralnog seksa. Za maženje ove erogene zone može odlično poslužiti peruška ili veliki kist za rumenilo. Prelazite njima po unutrašnjosti njegovih bedara i po preponama istodobno ljubeći donji dio trbuha neposredno uz korijen penisa.

kPenis

Sad ste došli do one prave erogene zone svakog muškarca. Njenom ćete stimulacijom pogoditi u sridu i najlakše ga dovesti do vrhunca. Nemojte se sramiti pitati partnera što mu godi i kako voli da ga ljubite ili mazite. Komunikacija između partnera iznimno je važna jer ćete samo tako doznati što mu odgovara, a što ne te kako mu pružiti još veće zadovoljstvo.

Stopala

Stopala su osjetljiva erogena zona iako se njima često ne posvećuje dovoljna pažnja. Masažu stopala začinite uljem za tijelo ili kremom koja sadrži npr. mentol te ujedno hladi i djeluje opuštajuće, dok je sisanje palca erotično i napaljujuće. Krenite u istraživanje novih seksualnih užitaka. Masažu tabana radite polako kako ne biste škakljali partnera i time ga izbacili iz takta.

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo