Psiha

Psiha

Otvoren bar za žene koje žele pričati o seksu

Oduvijek ste željeli otvoreno pričati o seksu, bez inhibicija, sramežljivosti i eufemizama?

Zemlja u kojoj niti jedan fetiš nije stran čovjeku, a vjerojatno niti mrzak, bogatija je za još jedno mjesto u kojem se pripadnice ljepšeg spola potiče na pričanju o seksu, bez ikakvih inhibicija ili sramežljivosti.

Kao što u uobičajenom kafiću na polici iza šanka stoje boce s (alkoholnim) pićima, tako u tokijskom baru Love Joule stoje poredane seksi igračke: vibratori i lubrikanti. Jedino razlika je ta što se pića mogu naručiti, ali vibratori samo – gledati.

Prema pričanju vlasnika Megumi Nakagawe, ovo je mjesto stvoreno za žene kako bi mogle slobodno razgovarati o seksu, bez da im dodijavaju (pijani) muškarci i nabacuju im se bez mjere. Naime, muškarcima je ulaz zabranjen, osim ako su u ženskom društvu.

Love Joule

“Jednom kada sjednu, posjetiteljice možu iskusiti ugodno mjesto gdje mogu otvoreno razgovarati o masturbaciji. S obzirom da većina ljudi gleda na žensku masturbaciju kao na zagonetku ili tabu, ona nije uobičajena tema u tipičnim barovima“, objasnio je ponosni vlasnik “prvog ženskog bara ljubavi i seksa“.

Zanima nas, biste li vi dogovorile sastanak s curama na ovakvom mjestu?

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo