Psiha

Psiha

Preljubnici vole rock!

Najnovije istraživanje koje je povezalo glazbeni ukus i ljubavne navike pokazalo je kako osobe sklone nevjeri vole rock glazbu, ali ne rap i hip-hop.

Sudeći po nedavno provedenom istraživanju u Velikoj Britaniji među korisnicima online kluba “zabranjenih susreta”, u kojem se traže preljubnici, osobe koje su sklone ljubav i pažnju tražiti van svoje veze vole slušati rock glazbu.

Seks i rock ‘n’ roll idu ruku pod ruku

Istraživači su ispitali korisnike kluba koji su se okušali u bračnoj prevari o njihovom glazbenom ukusu, a 41 posto ispitanika je odabrao rock kao svoju omiljenu vrstu glazbe. Pop se našao na drugom mjestu s tek 16 posto obožavatelja u britanskoj skupini, dok su najmanje glasova dobili rap i hip-hop – svega dva posto. Klasična glazba bila je omiljen odabir kod samo šst posto ispitanika..

Koliko je glazbeni ukus bitan kod biranja partnera pokazalo je čak 70 posto ispitanika koji su izjavili kako ne bi pristali izaći s nekime van ako ta osoba ne sluša isti žanr kao i oni.

“Rock je dugo vremena povezan sa seksualnom privlačnošću, rizicima i životu na rubu. Mnogi naši članovi su odrasli uz utjecaj skupina kao što su The Rolling Stones, The Who, Led Zeppelin i Fleetwood Mac, a vrlo je moguće da su te pjesme utjecale na njihov stil života”, objasnio je glasnogovornik portala Illicit Encounter.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo