Psiha

Psiha

Stvorite seksi atmosferu u tren oka

Ponekad ženama treba malo više “zahuktavanja” kako bi im libido proradio nego što je to slučaj kod muškaraca. Postoje neke mjere koje možete poduzeti kako biste se osjećali seksi u tren oka i dali svom muškarcu do znanja što se sprema.

Jednako tako parovi sa dugim stažem, djecom i milijun obaveza često svoj seksualni život stavljaju na zadnje mjesto i tako se odriču vrlo bitnog aspekta svoje sreće i zadovoljstva. Jednom kada ponovo uspostavite doticaj sa svojom seksi stranom vaš će ljubavni život poprimiti onaj stari, poznati sjaj.

Dressed to kill

Smeta vas svakodnevna rutina koju provodite zabačeni na kauč ispred TV-a? Učinite nešto u vezi toga! S obzirom da svaki dan nosite široke gaćice i neugledni grudnjak, zašto ne biste opalili potpunu kontru? Ukrasite se senzualnim kompletom seksi donjeg rublja i prošećite ispred televizora u štklama… Više neće biti dosadnog programa!

Iznenadite jedno drugo

Sjetite se kako vam je bilo na početku veze kada se niste mogli prestati pipkati i bili ste spremni na duge poljupce – bilo gdje. Kada se vozite liftom do svog kata, pritisnite partnera ili svoju odabranicu uza zid i probudite strast sočnim poljupcem. Za potpuni efekt pribjegnite i šlatanju.

Oni “napredniji” mogu baciti oko na članak: 6 idealnih mjesta za seks na brzaka.

Samopouzdanjem do boljeg seksa

Većina muškaraca reći će kako im na ženi nije najprivlačnija njena stražnjica, osmijeh ili kosa nego njeno samopouzdanje. Ništa nije toliko seksi kao žena koja cijeni i voli samu sebe, a to će vaš partner sigurno primijetiti jer ćete zračiti.

Ispunite mu maštariju – postanite prava francuska sobarica

Kada već žene provode toliki dio života čisteći, zašto to ne bi radile obučene u seksi, crnu, čipkastu haljinicu i visoke štikle? Peruškom brišite police i pravite se kao da se ništa neobično nije dogodilo. Kada završite s prostorijom, obratite pozornost na njegovu guzu, možda ćete ju trebati pljusnuti!

Nije šal samo za zimu

Ako želite uzavrelu atmosferu u spavaćoj sobi, upotrijebite
rekvizite. To ne moraju nužno biti očite seksi igračke poput vibratoa –
inspiraciju potražite svugdje oko sebe.

Iskopajte svilenu maramu iz ormara i
iskoristite ju: zavežite mu maramo oko očiju i poigravajte se s njim! Kako upotrijebiti maramu u spavaćoj sobi?

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo