Psiha

Psiha

U zadnji čas: poklonite joj uživanje u kućnoj spa oazi

S obzirom da su vani temperature negativnije nego što smo navikli u posljednje vrijeme, a snijeg će većinu parova okovati kod kuće, predlažemo da ovaj Dan zaljubljenih proslavite unutar svoja četiri zida.

Ako ste bili pametni i planirali unaprijed, nećete imati problema s poklonom, no ako sve ostavljate za zadnji čas – donosimo vam plan uz čiju ćete pomoć oboriti svoju partnericu s nogu… i ravno u kadu!

Ovo Valentinovo svoju kupaonicu pretvorite u pravu spa oazu.

Prije svega pripremite teren

Temeljito počistite pod, pločice, slivnik, kadu i sve oko nje. Uklonite nepotrebne ručnike, kućne ogrtače, kremice, britvice, kutijice sa šminkom… sve što inače stvara vizualni nered.

U pozadini pustite laganu romantičnu glazbu koju volite. Obavezno ugasite TV i mobitele kako vas ništa ne bi prekinulo i kako biste mogli osigurati opuštajuće trenutke.

Lučicama do intimne atmosfere

Stvorite diskretno osvjetljenje tako da upalite samo najslabije svjetlo. Možda će biti dovoljno ono s hodnika. Za romantičnu atmosferu i potpuni dojam posložite lučice oko kade u krug. Između svijećica posložite po laticu ruže. Ostatak latica «pobacajte» po podu kupaonice. Zapamtite, ako koristite obične svijeće, voskom ih učvrstite na malene tanjuriće od kave – nikako ne na pločice ili podest od kade.

Ako imate kakav manji stolac, ukrasite ga lijepim stolnjakom, tako ga da u potpunosti prekrijete, i na njega posložite bocu vina ili šampanjca, s dvije čaše. Oko njih stavite par komada slastica – npr. Ferrero Rocher praline u košaricama, Griotte ili neku slasticu koju možete kupiti na ChocoFestu!

Na uzglavlje kade stavite zarolani ručnik – poput onih koje možete naći na reklamama za spa centre. To će zaista dati dojam da se nalazite u nekoj spa oazi, a ne kod kuće.

Pripremite sve što vam je potrebno za opuštajuću kupku. To može biti sol za kupanje s mirisnim uljem, pjena za kupanje, latice ruže koje ćete ubaciti u vodu… Ako niste sigurni što trebate kupiti, pitajte prodavačicu u drogeriji za savjet.

Čim vaša partnerica otvori vrata doma, dočekajte ju sa smiješkom, pomognite joj skinuti zimsku jaknu i buce, uzmite ju za ruku i odvedite do spa oaze. Vaše je iznenađenje za Valentinovo osigurano!

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo