Psiha

Psiha

Valentinovo: Kako začiniti predigru?

Natjerajte ga neka se zacrveni za praznik Ljubavi!

Prije onog hopa cupa nas dva skupa, malo začinite rutinu predigrom pod vlastitom voditeljskom palicom. Klasično se maziti možete svaki dan, ali zato za promjenu zato iskušajte neki od ovih savjeta te od jednog “običnog” seksa napravite san, ili bar dosta živahnu javu koju biste rado ponovili.

1. Streap – teaseee

Budite malo goli naočigled svog dragog partnera. Ne morate baš imati neku posebno pripremljenu plesnu koreografiju već se samo lagano skidajte uz muziku dopuštajući mu da malo pase oči prije nego ih zajedno sklopite i bacite se jedno na drugo. Željet će vas ludo, a i vi ćete se osjećati slobodnije nakon što ste tako odvažno i golišavo pozirali pred njim.

Za dodatne bodove: Zavedite ga senzualnim plesom oko štange.

2. Do granica ludila

Opasna igra “mačke i miša” ili “dam – ne dam” zna biti vrlo uzbuđujuća. Obećajte partneru brda i doline seksualnog užitka, ali samo pod jednim uvjetom – da vas ne smije dotaknuti. Izvijajte se pokraj njega i uživajte gledajući ga kako se muči, a onda kad je već na rubu ludila – podarite mu obećanu zemlju.

3. Seksi dah

Recite mu da se samo opusti te mu vrućim dahom prelazite po tijelu. Kad ste blizu vrata na uho mu šapućite seksi stvarčice i ispričajte mu kratku pričicu iz vaših i njegovih vrućih snova – te ju provedite u djelo.

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo